Miért vérzett a péniszem?
Páromnak csak egyszer vérzett, de mostanság megint valami "történt"...
nem szeretnék túl intimet kérdezni, de ott voltak vércseppek ahol a bőr feszül a pénisz alsó oldalán, ahol a makk befejeződött és a bőr feszül/kezdődik?
Mert Páromnak ott, úgymond "elszakadt", és most megint mintha "belevágtak" volna, olyan.. nagyon sajnálom szegényt, de orvosnak nem mutatja meg, mert nagyítóval lehet csak látni, és általában az ilyen problémával(legalábbis nálunk) kiröhögik a beteget..
hogyha te látsz komolyabb sérülést, ami nem hangyányi, akkor ajánlom, hogy menj el orvoshoz vele, akár háziorvoshoz is(látott már péniszt, ebben biztos vagyok)...
Egyébként nem gondolnám, hogy ez olyan nagyon súlyos dolog lehet, de az állandó húzogatástól (Párom ha valami sérülést észre vesz, vagy amikor történt az egyszeri vérzés, akkor 6-7 napig nem nyúlt magához), még rosszabb is lehet...
remélem tudtam segíteni, lány létemre... ő mesélt ezekről, és én láttam is mikor megsérült...
lehet, hogy arra, igen.
sajnálom, ha nem tudtam segíteni..
hát... pedig a mi orvosunk a sárgaságomra pl azt mondta: sárga festék gyárba dolgozik? hahahaha... ne taposson a talpával a sárga festékben hahaha...
Azóta rendbe jöttem, de az egész arcom, a tenyerem, a talpam sárga volt... és valószínű akkor valami nem működhetett jól a szervezetemben és rosszul is voltam... de csak kinevetett.
bocsánat, az offért, csak a dokihoz tértem vissza. És simán praktizál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!