Múlt hét szombaton kezdődött. Vizelés után úgy érzem, hogy csepeg, és ez igaz is egy kicsit. Pisilés után még vagy egy óráig gyenge vizelési ingerem van, de persze ha elmegyek, akkor nem jön semmi. Egészen addig rendben van minden, amíg nem kell újból tényleg mennem, utána ugyanez a sztori megint elölről. Aztán most mióta hazaértem 30 perc alatt háromszor voltam vizelni, mindháromszor rendes adagot. Teljesen meg van őrülve a szervezetem. Eddig semmi problémám nem volt ezzel, egy nap háromszor pisi és kész. Soha nem volt gond például hosszú utazáskor sem. 7 órás Budapest-München utat is kibírtam pisi nélkül és persze nem úgy, hogy utána rohantam egyből a WC-re. Egyébként viszonylag eleget iszom. Nem az ajánlott 3 litert naponta, de nem is fél litert. Nem szoktam szomjazni az a lényeg.
2009. szept. 26. 19:21
1/6 anonim válasza:
házi orvos, úgyis az adja a beutalót, ha komolynak látja a dolgokat.
2009. szept. 26. 19:42
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok elmenni a háziorvosomhoz, nem otthon vagyok.
2009. szept. 26. 19:46
3/6 anonim válasza:
urológus kell neked, ha nem tudsz oda, akkor menj nőgyógyászhoz, oda nem szokott kelleni beutaló, ha fiú vagy akkor bocs, és marad az urológus. Ha azt mondja, h hozz beutalót, mondd, h lázas vagy, akkor nem küld el.
2009. szept. 26. 20:01
4/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, azt nem írtam bocs! Urológushoz nem minden esetben kell beutaló, vagy hogy megy ez. Mindenképpen megturkál a doki???? Azt nem nagyon szeretném... :)
Ja, és ne haragudj, félrenyomtam a válaszod értékelésénél a középsőre, remélem nem haragszol meg érte... Zöldet akartam nyomni.
2009. szept. 26. 20:09
5/6 anonim válasza:
Reméltem, hogy a férfiak egészsége rovatban férfi/fiú tesz fel kérdést :=)
Ne aggódj, a "körzeteden" kívül is, az egész országban el kell, hogy lássanak, ha van érvényes taj kártyád. Beutaló nem minden szakrendelő urológiájára kell, ezt érdemes megkérdezned helyben. Ha kell, több megoldást tudok javasolni:
1.) előttem szóló tanácsát megfogadva rossz közérzetre panaszkodsz, így -elvileg- nem küldhetnek el. Ha mégis:
2.) kórház urológiai ügyeletére (pl.Bp-en az István kórházban is van, vidéket sajnos nem tudom) mész azzal, hogy nagyon kellemetlen és nem bírsz tovább várni.
Jobbulást!
2009. szept. 27. 08:52
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, felhívtam a kórházat, fogadnak holnap beutaló nélkül. Köszi mindenkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!