A dagadtabbak, pénisze kisebb?
Figyelt kérdés
Bocs a dagadtért, máshogy nemtudom mondani, ja és nem vok gay, csak vannak ilyen 100kilós gyerekek is már , sztem azoknak alig látszik ki a bréjük2009. szept. 25. 16:25
1/9 anonim válasza:
Nem kisebb, csak optikailag tűnik kisebbnek. Ugyanez érvényes egy nagyon sovány emberre. Ha ugyanakkora a péniszük, akkor a soványé hatalmasnak, a kövéré pedig pindurkának tűnik a másik mellett.
2/9 anonim válasza:
Nem testalkat függő, kedves vézna nem gay csóka...
:S
3/9 anonim válasza:
Egyénfüggő, egyébként azért tűnik kisebbnek, mert a kövéreknél a pénisz egy része a zsírszövetbe van ágyazódva!
Egyébként mi számít neked kicsinek?
5/9 anonim válasza:
Szerintem igen,én az mellet állok hogy kisebb nekik,vagyis én úgy tudom....
6/9 anonim válasza:
Én nem vagyok "dagadt", de annyira hülye sem, hogy olyat állítsak, hogy nekik kisebb!!! Semmi összefüggés nincs a kettő között, csak a látvány miatt tűnik úgy!
7/9 anonim válasza:
De akkor is ha éppen együtt van egy csajjal vagy pasival nem olyan jo mint ha egy nem dagattal csinálta volna....
8/9 anonim válasza:
Ez ízlés kérdése! Valaki a macisabbakat szereti, valaki az izmosabbakat, valaki meg a csontikat!
9/9 anonim válasza:
DE! van köze a hájasságnak a mérethez. Egyik az, amit már fentebb is említettetek, hogy vizuálisan tűnik kisebbnek, ez igaz. A másik dolog viszont az, hogy a pénisz méretét az őt tartó szalagok határozzák meg. Ezek a szalagok a medencétől indulnak és az alhasi részen futnak végig. Ha ezekre a ligamentumokra egy nagyobb súly, jelen esetben zsírréteg nehezedik rá, akkor elég nagy esély van arra,hogy ezek a szalagok visszább huzzák a péniszt, kvázi 1-2 cm-el kisebb lehet. Megoldás a fogyás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!