Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymatultengés vélemények?

Fitymatultengés vélemények?

Figyelt kérdés
Petyhüdt állapotban túllóg a makkomon a bőr. Merev állapotban is nagyon picit rálóg a makkra. Eddig szex közben nem volt probléma belőle. Valóban a fitymámban csúszkál a makkom? Mi a véleményetek?
2013. ápr. 18. 20:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
És ha pont egy alkalmi partnert keresek?
2013. ápr. 20. 22:21
 12/33 anonim ***** válasza:

> Talán csak az aggaszt hogy petyhüdt állapotban van ormánya, és nem tudom mit szolnak hozzá a nők.:s

Bocs, de ez full normális, hogy petyhüdt állapotban van valamekkora ormánya :) Szóval kétlem, hogy szóvá tennék...

(az előző kommentemre pedig nem tudom hogyan kaptam legalább kettő pirosat, aki gondolja, legyen szíves magyarázza meg)

2013. ápr. 20. 22:35
 13/33 anonim ***** válasza:

Előszöris talán tisztázd, mit vársz egy alkalmi partnertől!? De ha úgy mész oda hozzá, mint egy nyuszi, mert attól félsz, lenéz, akkor kötve hiszem, hogy ilyen hozzáállással te találnál magadnak alkalmi partnert! Ez a stílusod tisztára olyan, mint aki ahhoz keres okokat, hogy fél7sen, nem pedig ahhoz, hogy csajoz6son!

Üdv: EE

(PS: A lepontozáshoz már én is hozzászoktam, szánalmas, de ez van. Már értem, hogy a fészbukon is miért csak "LÁJK"-gomb van, miért nincs "ANLÁJK",...)

2013. ápr. 21. 00:21
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán nyuszi..Azt nem mondtam hogy a "félelmem" ki hat a stílusomra.
2013. ápr. 21. 07:50
 15/33 anonim ***** válasza:

""Nem vagyok egyáltalán nyuszi..Azt nem mondtam hogy a "félelmem" ki hat a stílusomra.""

_ Ezt nem tud6om. Jelenleg csak abból tudok bármit leszűrni rólad első benyomásként, amit mutatsz magadról. Jelenleg én azt szűrtem le rólad, amit az imént leírtam, ha 1etRtesz vele, ha nem.

A "stílus" pedig egy kreált viselkedési forma, amit a valódi éned helyzetben úgyis fölülír. Szóval tökmind1 milyen a stílusod.

2013. ápr. 22. 07:55
 16/33 A kérdező kommentje:

A lényeghez menjünk vissza.

Akkor ha rálóg a negyedéig , ritkán a feléig és ez nem okozott gondot aktus alatt, akkor nincs probléma?

2013. ápr. 22. 08:10
 17/33 anonim ***** válasza:

Mdom... Tedd fel magadnak a kérdést: Téged zavar-e ez így, aktus közben is vagy sem?

(Am. sokszor van úgy, hogy a szervi gondok okának egy jelentősebb része is az agyban/pszichében keresendő... ezt a "tématerelésed" is jól alátámasztja...)

EE

2013. ápr. 22. 16:45
 18/33 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar.De honnan tudom azt hogy ha a a saját fitymámban csúszkál a makkom?
2013. ápr. 22. 16:53
 19/33 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy érzed.

Nálam is előfordult már, pl. kerékpártúra közben, h. beleizzadtam a ruhámba, és mivdl a fütykös is ezáltal egy hűvös, nyirkos közegbe került, összezsugorodott annyira, hogy a fitymám eléggé elkezdett túltengeni rajta (nekem pl. csak minimális fitymatúltengésem van, de ekkor pl. elég rendesen föltorlódott ott a fityma, annyira összement a bré), ekkor csúszkálni kezdett egy idő után tekerés közben a bré, ro6 kényelmetlen volt így és folyton igazgatnom kellett, vmint a bőrt előre kifeléhúzkodnom. Én pl. onnan tudom.

2013. ápr. 22. 17:26
 20/33 A kérdező kommentje:
értem. De nem tudom mitböl tudom megállapítani hogy aktus alatt a saját fitymámban csúszkálok e:D ez a baj
2013. ápr. 22. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!