Chlamydia volt a nemi betegségem?
Nagyjából tavaly szeptemberben voltam urológusnál, és ha jól emlékszem, akkor chlamydiám volt, viszont nem antibiotikumot írt fel, hanem vissza kellett mennem egy hét múlva, és leégették a húgycsövem mellől, amihez persze kaptam jó pár helyre injekciót, amit borzasztóan fájt.
Most azt hiszem, hogy újra kijött az a betegség, ami akkor volt, viszont vagy a nevére nem emlékszem jól, vagy engem vertek át, mert ahány oldal - mindegyik azt írja, hogy antibiotikumot, meg kenőcsöt írnak fel ilyen betegségekre.
Meg tudnám úszni én is csak antibiotikummal? Nem szeretnék újra ilyen leégetéses, vagy fagyasztásos kezelésben részt venni, mert nagyon rossz élmény volt a múltkori..
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Erről a podophyllin-es ecsetelésről mit kell tudni? Gyógyszertárban lehet kapni, és megoldhatom otthon saját magamnak?
Volt egy oldal, ahol azt írták, hogy csak orvos kezelheti..
De nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!