Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi idő után gyógyul meg a...

Mennyi idő után gyógyul meg a hímvessző ütésnyom, rúgás után?

Figyelt kérdés
Ha egy férfit ott középen megrúgják, akkor annak mi a következménye? Hány nap kell, hogy újra tudjon ágaskodni? Egyáltalán van még rá esély arra, hogy felálljon? A válaszokat előre is köszi!

2013. ápr. 11. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a bicikliváz ütötte meg rondán egyszer, amikor estem egy nagyot. Csúnya sérülés lett belőle, elrepedt a húgycsövem. Műtötték, aztán hónapokig pisilni sem tudtam rajta. De amúgy teljesen rendbejött, jobb, mint azelőtt :)
2013. ápr. 11. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
3-4 nap alatt szépen rendbe jön ha külső sérülés nem látszódik rajt.Lesz az még nagyon kémény is .
2013. ápr. 11. 19:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Külső sérülésnyom nem látszódik rajta, tehát akkor ha jól értelmeztem, akkor 3-4 nap, és tud ágaskodni, ez jó! Egyébként ápr. 09-én 21h körül történt az eset, a részleteket nem szeretném leírni, a lényeg, hogy nyom nem látszódik. :)
2013. ápr. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!