Meddig fáj az éjszakai merevedés körülmetélés után?
Figyelt kérdés
10 napja volt a műtét, minden éjjel remegve alszom el (alig alszom) mert félek, hogy ártok a gyógyulásnak az éjszakai igen fájdalmas feszülő merevedéssel. Ma szedték ki a varratokat, elvileg szépen gyógyul, de ettől még nem lettem bátrabb. Kinek hogy volt? Ja és kíméljetek, a "cukorbeteg vagy, ha nem, akkor minek csináltattad meg?!" jellegű kérdésekkel. Köszönöm!2013. ápr. 6. 21:32
1/7 anonim válasza:
1honap gyogyulas de 3hétig tuti fáj nem kellet volna anyi más megoldás van
2/7 anonim válasza:
Sajnos az éjszakai merevedéseket nem tudod kivédeni .
Itt nem is bátorságról van szó
Jobbulást !!
3/7 anonim válasza:
Nekem 2 hete volt a műtétem, és nálam pont fordítva volt, mint a legtöbb embernél: nekem a műtét közben voltak fájdalmaim bőven, viszont a gyógyulás alatt szinte semmi. Első este én is alig mertem elaludni, aztán sikerült, és 2 óra múlva fel is keltem a merevedésre, de nem fájt, csak feszített, szokatlan érzés volt. Kimentem vizelni, utána elmúlt, de visszaaludni én sem mertem. Aztán ez még 2-3 napig így ment, utána már nagyjából átaludtam az éjszakákat.
4/7 anonim válasza:
A varratok épp azért vannak, hogy ilyen esetben se húzódjon szét a seb. Ha kiszedték a varratokat, vagy kiestek maguktól, az azt jelenti, hogy eléggé összeforrt, azaz nem kell aggódnod a széthúzódás miatt. Ha megis szétjönne, akkor persze menj vissza az orvoshoz, de ez nem valószínű 10 nap után! A teljes gyógyulás pár hét, addig ne használd csak pisilésre! :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, napról napra picit jobb a helyzet! Remélem hamarosan végleg túl jutok ezen az időszakon. Ez felér azért egy középkori egy kínzással. :-)
2013. ápr. 8. 15:12
6/7 anonim válasza:
Első válaszolóhoz csatlakozom...
7/7 anonim válasza:
Már megin' előkerültél és baxod az összes témát te agyilag is "lecsonkolt" ? Menny már innen, növesztgesd vissza de ne itt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!