Ha beütöm a herém és utánna még másnap fáj aztán nem attól lehet bajom?
ilyenekre gondolok
-Heresérv
-kevesebb anyag
-lehetek -e tőle meleg
??????????????????
(Már régen történt)
most nem hinném ,hogy bajom van csak félek ,hogy kevesebb az anyag mennyi jön egy átlagos embernek?
Szerintem itt mindent megtalálsz:
Jó szívvel osztod a zöld kezet,még a nem pontos válaszokra is .Olyan ,mint here sérv nem is létezik.A népies elnevezésből maradt így .Ennek a neve lágyéksérv .A másik
hasonló hozzá,a hereviszér sérv.Ennek is csak súlyosabb vál
tozata érinti a herét,az elsődleges gondok nem ott alakulnak ki.Általában a here gyűjtő vénájában akad el a vér áramlás .Műtétnél sem a herét műtik .
A kanalakról is egy sorrend,hogy a már válaszoló is tudja
Merőkanál,evőkanál,kávéskanál és mokkás kanál .
Egy elélvezés alkalmával 3-5 ml liter jön ki.Ez fér el egy kávés kanálban.Ez csak kb 40 %,A többi még bent marad.
Ezért lehet kis idő múlva ,ugyan ennél kevesebbet,de engedni .Ennek megvan a miértje is .A melegség teljesen független ettől . A termelt mennyiség nem teljesen a bevitt ételektől függ. Itt a herék nagysága a lényeges .
Kicsi herékkel ne akarjál nagy teljesítmény elérni .
Sokan a méretükkel kérkednek,aztán mit érnek vele,ha anyag
meg nem termelődik hozzá.Még az ősi mondás így szól
" tökében erős a magyar " A nemi szerveket fiatal korban
kell munkára serkenteni.Azért vannak ,hogy dolgozzanak.
Lusta gyereknek lusták is maradnak,egész életében. Ezek
egy urológus szavai voltak ,nem én találtam ki .
A here kisebb ütéseket elbír,mert egy folyadékkal telt burokban van,éppen ezért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!