Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet-e alacsony, de még...

Lehet-e alacsony, de még határon belüli tesztoszteronszinttel izomzatot fejleszteni, testet építeni?

Figyelt kérdés

Here hypolasia-m van. Semmi gondot nem okoz csak, hogy a heréim kicsik, de minden más rendben fejlődött rajtam.

Hormonvizsgálat szerint a női hormonok, ami ugyanúgy megtalálhatók a férfiakban is csak kis referencia értékeken belül, nálam több van mint a normál férfiakban. És a tesztoszteron szint igaz, hogy alacsony de még az alsó határ fölött van. Ez felelne az izomzat fejlődéséért.

Szóval így is van esélyem, hogy izmos legyek?

Emiatt lassabban érem el a célom, vagy egy elért méret után nem tudok tovább fejlődni?

2013. márc. 31. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Van esélyed, de épp a tesztoszteron miatt nem lesz olyan könnyű, mint a "normál embereknek".

Kitartás.

2013. márc. 31. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismeretlennek írok,a válaszom a következő .

Az ösztrogén hormonok ugyan úgy megtalálható a férfiakban,

mint a férfi hormon is a nőkben.Ha az alsó küszöbszintet

eléri a tesztoszteron hormon szint,már nem szoktak beavatkozni.A tesztoszteron hormon erőteljes termelése

a herékben van,de csak 20-22 éves korig.Aztán ez nagyon belassul.A szervezet ezt elraktározza magának,a későbbi időkre .Kevés hormont még a mellékvesék is termelnek .

Valóban ez a hormon felelős az egész férfi jellegért.

Izomzatok,csontozat,és nemi élet jó alakulásáért is .

Nálad a korod miatt,nagy változás már nem várható .

Test edzéssel még erősödhetnek az izmaid,arra viszont

van esélyed .

2013. márc. 31. 21:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Olyan fura, hogy meg se írtam a korom, mégis megtudjátok tippelni. :)

26 éves vagyok.

2013. márc. 31. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!