Urológushoz kell mennem, és előtte négy napig nem verhetem ki. Szerintetek ki lehet bírni?
Óriási marhaság amit feltételezel!
akár az urológus vizsgálat előtt 5 perccel is ráránthatsz ha akarsz és tudsz!Ki mondta azt a hülyeséget hogy napokkal előtte le kell állnod???
Amúgy ki lehet bírni sőtt a gondok nem a vizsgálat előtt hanem utánna jöhetnek mert beavatkozástól függően valóban nem ajánlott dolog lehet a szex néhány napig-hétig.
"akár az urológus vizsgálat előtt 5 perccel is ráránthatsz ha akarsz és tudsz!Ki mondta azt a hülyeséget hogy napokkal előtte le kell állnod??? "
Az urológus mondta ezt a "hülyeséget". A spermiumok életképességének vizsgálatához van erre szükség. Ha nem tudsz valamit, ne szólj bele, okostojás.
20 éves vagyok, naponta 3x is szoktam.
Hülyén megfogalmazott kérdésre hülye választ lehet adni.
Ha közölted volna hogy miért is kell 4 nap szünet értelmes választ lehetett volna adni.Amúgy változatlanul túlzó a 4 nap hiába mondta urológus-az is változatlan hogy simán ki lehet bírni akár 4 hétig is-brutális szexőrült aki nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!