vagy csak azért mert a reggelt a cigi kávé kombóval kezded
2009. szept. 18. 17:51
2/10 A kérdező kommentje:
Soha nem cigizek, nem is szoktam kávézni és tudtommal semmilyen betegségem sincs. Kamaszkorom óta mindig is ilyen furcsa szaga van. Nem azt mondom, hogy bűzlik, de közelről megszagolva jellegzetes furcsa szaga van. Gondolom másé is ilyen...
2009. szept. 19. 13:00
3/10 anonim válasza:
Az a szag a sperma jellegzetes szaga. Mindenkiének hasonló a szaga. Nem ad okot az aggodalomra. Ez normális. Ha nem teszik, ne szagolgasd :-) Azért büdi, mert speciális vitamonikokat, szulfidokat tartalmaz, ami nélkül életképtelen lenne az ondósejt. Mindennek van szaga. Ez sem kivétel.
2009. szept. 19. 16:33
4/10 A kérdező kommentje:
Értem. Kösz a választ! :)
2009. szept. 19. 17:42
5/10 anonim válasza:
Az nem büdös egyáltalán, csak egyes nők finnyásabbak.
2009. szept. 29. 17:19
6/10 anonim válasza:
háát ha megtapogatod a makkod akkor nekem büdös mindenkinek büdös ne aggódj a sperma is büdös főleg ott bent a zacsiba :D
"Az ondónak jellegzetes szaga van.Általában gesztenyevirág illatú. Ha büdös, akkor meg kellene vizsgáltatni az ondót, nincs-e olyan eltérés, mely ezt okozza. Tenyésztést kell végeztetni, ezt urológián lehet kérni urológiai vizsgálattal együtt."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!