Sziasztok! 22 éves férfi vagyok és egy igen kellemetlen jelenség teszi tönkre a szexuális életemet.
Egy-két hónapja már annak, hogy egy viszonylag kis csomót fedeztem fel a bal herém felett, ami "alajáraton" kevésbé érzékeny, de erős fájdalmat érzek, ha ez a csomó felvándorol a péniszem töve fölé a herezacskóm mozgása közben a szexuális aktusaim alatt. Annyira elviselhetetlenül kellemetlen érzés, hogy egyből lankadásnak indul a merev péniszem. És ez a fájdalom maszturbáláskor is egyre sűrűbben jelentkezik.
Eleinte nagyon ritkán éreztem ezt a fájdalmat, s ennélfogva nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek a fájdalomnak, de manapság már minden aktuskor/maszturbáláskor érzem. Soha nem éreztem ilyet azelőtt. Szerintetek mi lehet a bajom?
Köszönöm a válaszokat! Tegnap kértem időpontot az urológushoz. Április 5-én már mehetek is. Sokkal több várakozási időre számítottam, de hálisten rosszul kalkuláltam. :) Egyébként azt nem írtam, hogy amikor ez a csomó felcsúszik a péniszem töve mellé, akkor láthatóan kidudorodik ott a bőröm. Ilyenkor bőrön keresztül le szoktam tolni a helyére. (ez de hülyén hangzik.) De iszonyatosan kellemetlen érzés már az is, amikor felcsúszik, hát még amikor visszatessékelem a helyére. Semmihez nem fogható a fájdalom, amit ekkor érzek gyerekek. És hát ugye a barátnőmet is aggasztja a dolog, mármint az ezután bekövetkező lankadás. :( Szegény azt gondolja, hogy már nem tetszik nekem a csodálatos teste, s ez az oka az erekcióm hirtelen múlásának, holott dehogy van szó ilyesmiről. Csak hát a fájdalomérzet közepette képtelen vagyok mereven tartani a szerszámot. Egyébként ő még nem tud erről a csomóról, vagyis még nem beszéltem róla neki. Ma fogom tisztázni vele a helyzetemet.
2013. márc. 29. 07:55
12/13 anonim válasza:
Hereserv?
2013. ápr. 7. 20:53
13/13 anonim válasza:
Szia.
Nekem is ugyan ez van.
megtudnád mondani hogy mit mondott neked az urológus,hogy ez micsoda?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!