Fiam 3 éves és pizsamáján fehér foltok vannak. Miért?
Nem okozna gondot a kérdés, ha már legalább 9 éves lenne. Azonban ismereteim szerint 3 évesen még nincs ondótermelés. De mi a helyzet a prosztataváladékkal?
Illetve ha nem jó felé tapogatózok, akkor vajon mi lehet?
Tapasztalt más is ilyesmit?
Esetleg vesehomok?
Az olyan kicsit szárazabb állagú,mint pl a fogkrém amikor elkezd rászáradni.
Ez általában úgy tudódik ki,hogy a gyermeknek éjjel becsöppenik a pisi.
Túlzott csokoládé,és vastartalmú ételek is okozhatják.A folyadékbevitelre figyeljetek oda,amennyiben tényleg ez lenne a probléma.
Fogkrém kizárt: ne fehér ;)
vese: ? Ennek ma délelőtt utána járok és való igaz, nagyon keveset iszik :( Próbáljuk itatni már mindenhogyan, de a nyuszi poharat is csak addig emelgeti szorgosan, míg új :S
Csokit nem fogyaszt, vasszintje rendben, de a nem ivás végett nem zárom ki.
Mosópor: nem, nem olyan jellegű folt.
Makk rendszeres mosása: nem hiszem, de 100%-ig nem vagyok biztos benne. Minden nap, fürdés után még krémezzük, tornáztatjuk, mert szűk. Úgy gondolom, ha ilyen mennyiségű váladék lett volna ott, feltűnt volna. Bár nem tudom mennyi idő alatt termelődik, igazából még sohase láttam ott váladékot. Erre is rákérdezek ma a védőnőtől.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat érkeztek hasznos tippek, utánuk nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!