V.Mark14 kérdése:
Merev allapotban nem tudom felhuzni a fitymam. Fitymaszükületem van? És ha igen akk nem lehetne ezt otthol elintézni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 14:12
1/9 anonim válasza:
Ez már arra vall bizony .Otthon kevés esély van erre .
2/9 anonim válasza:
Mind két bátyámat megműtötték, kellemetlen de ki lehet bírni.
Egy vágás.
3/9 anonim válasza:
Miről beszélsz te itt 2 es. A fék átvágása az,de nem ez.
A bátyáinak meg volt,most te következhetsz.Na majd akkor megtudod milyen is .
4/9 anonim válasza:
miért,láttad hogy néz ki neki?
Nem biztos hogy azonnal körbemetélik!
5/9 anonim válasza:
Kérdező!
Szerintem fontos lenne tisztázni ahhoz, hogy milyen súlyos a szűkületed, de erről csak hozzáértő képes nyilatkozni. Egy ilyenről mindenképp tudok, hozzá bátran fordulhatsz bizalommal, aki itt is bőségesen ír hasznos dolgokat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
6/9 anonim válasza:
*ahhoz, hogy válaszolni lehessen a kérdésedre,...
7/9 anonim válasza:
Ha csak merev állapotban nem jön fel, akkor az nem vészes. Teljes körülmetélés egészen biztos, hogy nem kell. Ha valamelyik hentes ilyet ajánl, hagyd ott és keress másikat. Engem körülmetéltek, levágták az egész fitymát - amikor pedig nem kellett volna, csak nekik ez nyilván egyszerűbb - és azóta csak a baj van nekem emiatt. Szóval legyél nagyon óvatos!
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben.Koszonom mindenkinek.
2013. márc. 21. 06:29
9/9 anonim válasza:
Fürdéskor,ha már eléggé kiáztál amúgyis,akkor kezd el tornáztatni a fitymádat és lazulhat idővel a fitymád és mindig hátrébb tudod majd kicsivel húzni,rendszeresen csináld és a legjobb ha merev már a péniszed és úgy tornáztatod.Amúgy orvosilag fityma plasztikával lehet a szükületet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!