Fiúk, ti vizelés előtt hátrahúzzátok a bőrt a péniszeteken és vizelés után megtörlitek a makkotok?
Nálam ez alap,... minden esetben.
Csövelni állva csövelek, előtte és utána pedig kötelező nálam a szappanos kézmosás, így elkerülhető a péniszre akármilyen fertőzés (pl. HPV) felvitele.
EE
"utána minek? ha tisztán tartod, és nem pisálod le a kezed, akkor nem értem hogy utána miért mosol kezet."
Uramatyám, hogy lehet ilyet kérdezni, hogy "utána minek"?! Ha nem is pisálod le a kezed, a WC-öblítő gombon, ajtókilincsen stb. egy halom kórokózó lehet, ezek érintése után muszáj fertőtlenítő kézmosóval kezet mosni!
nem
és eddig semmi bajom nem volt emiatt.
Hátrahúzom, de sajnos ezt kisfiú koromban nem apám tanította meg nekem, hanem a nagyobb fiúktól és felnőtt férfiaktól láttam a piszoárnál. Utána rájöttem, hogy így higiénikusabb, és aztán arra magamtól jöttem rá, hogy egy darab puha WC-papír, ennek hiányában papírzsebkendő is kell, amivel megtörlöm a húgycső végét, és felitatom azt a pár cseppet, ami marad még, és így nem lesz csúnya húgyfoltos az alsónadrágom.
A kézmosás? Alap dolog WC után - ez nem lehet kérdés!
Ahogy esik :)
Ha olyanom van, nem húzom hátra (minek? rendeltetésszerű használata a fitymának...), ha olyanom van, hátrahúzom.
A kézmosás részét sose értettem (legalább is, hogy inkább a férfiakra van a köztudat kiakadva ha nem mosnak kezet pisi után, pedig a csajok azért mélyebben turkálnak maguk alatt), főleg mert nem szoktam levizelni a kezemet, és mert az első dolog amit megfogok (publikus helyen) az a WC terem kilincse (amiről összeszedhet az ember mindent, úgyhogy hót feleslegesen mostam meg a kezem mert már megint „bacis”)... De azért igen, megmosom a kezem, csak tényleg hót nem értem, hogy minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!