Jobb a körülmetélt pénisz? Miért? Tapasztalatból irjatok, vagy lányok, de csak ugy ne!
Volt már olyan barátom, aki körül volt metélve, de mivel szerettem, esztétikailag nem okozott gondot.
Viszont állítólag egészségesebb a fiunak, mert nehezebben kerülhetnek oda baktériumok..
20:53
meg jobban ki is szárad
mitől lenne egészségesebb? ha annyira nem kéne, nem lenne ott
nem nagyon van felesleges dolog a tesünkön, mert azt a természet rég kiszelektálta volna
Nekem is meg van csinálva és iszonyú rossz :(
Kiszáradt makk, ami foltos, kérges, fehéredik egyre inkább....
Csúnya az egész, mint egy nemibetegnek....
A bőrcafatok rajta vannak a makkon, hogy azt tépjék minden alkalommal, minden rántásnál... ezért van, hogy csak droggal élvezem a szexet, ami nem túl felemelő :(
20 évvel a műtét után (!) még kijött egy varrat és a helyén, a lyukban meg gyűlik mindig a szmötyi, amit tisztogatni kell... nem értem, mitől mondják, hogy "higiénikus" meg "esztétikus" úgy baromság, ahogy van.... nagyon sok esetben a külsőre nem vigyáznak, csúnya eredménye lesz, nem értem, minek kell ilyen aljas barbár dolognak tapsolni bárkinek is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!