Hogy vegyem rá a körülmetélésre?
hát az igazából nem higiénikusabb, pláne nem esztétikusabb. szerinted minek nőtt oda?
nem a sivatagban laksz, nincs vízhiány, se homokvihar, minden nap meg tudod mosni. régen a zsidók nem tudták, nekik jogos hogy higiénikusabb volt úgy, most meg hagyományt őriznek vele.
de te miért? vagy ezt most így hogy? ó, he.. :)
Szerencsétlen anyád.
Én szóba nem állnék egy ilyen ürgével. Költözz Izraelbe, és ott gyorsan megoldják a dolgot.
hát, zsidónak betérni minimum egy év munka, sztem nem ez az első lépés.:D
2 évet még kibírsz fitymával, nem?:D
nincsigazad abban h a csajoknak jobban tetszik. engem pl kifejezetten taszít, és nemegy ilyen kérdés volt már itt is, és ottis bőven születtek olyan válaszok, h sokakat taszít is.
azmeghogy higiénikusabb, ezsem konkrétan igaz, mint ahogyan az első írta, te megtudod mosni mindennap, így ez neked nem lehet probléma. akkor higiénikusabb, ha nemtudod rendszeresen mosni. de ez téged nem fenyeget.
amúgy körülmetéléssel érzéketlenebbé is válik a pénisz, mert hozzászokik a folyamatos külső ingerekhez.
a másik pedig h az a bőr nemhiába van ott, pont azért h megvédjen bizonyos külső ingerektől, amik nemfeltétlen tesznek jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!