Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy pattanás van a péniszemen...

Egy pattanás van a péniszemen mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy egy piros pattanásszerű valami van a péniszemen. Olyan mint az arcon csak egy kicsit nagyobb körülötte meg piros egy kicsit a bőr. Mit csináljak?

2013. márc. 8. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyenlőre semmit,mert csak rosszabb lesz a nyomkodástól

Piros,mert kissé gyulladt a körülete.Majd ha sárgára érik akkor szabad kinyomni.De akkor mindet ki belőle ,mert újra

feltöldődhet .

2013. márc. 8. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Sajna vannak gázos helyek, amikor itt jönnek ki a pattanások. Én igaz hogy nő vagyok, de nekem is a nemi szervemnél már volt nem egyszer.

Először is várd meg még fehér lesz/beérik mert így maximum becsinálsz ahogy ki akarod nyomni. Azért piros közbe a bőr, mert 1. érzékeny helyen van, 2. általában piros körülötte arcon is.

2013. márc. 8. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Az valószínűleg nem pattanás. Nézesd meg dokival, ha nem múlik. Nem viszket, vagy ég?
2013. márc. 8. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem viszket nem is éget csak akkor fáj egy kicsit ha hozzáérek
2013. márc. 8. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves 2es.Boldog nő napot !

Az azért illenék tudni,minden pattanás,zsirdaganat meg hasonlók sárgára érnek,és nem fehérre .Csak megtéveszted vele a fiut.Ekkor lehet,szabad kinyomni,ellenkező esetben

begyullad,és még nagyobb lesz belőle . Ebben a korban kis patikkal meg ne küldjed már az orvoshoz kedves 3 as.

Úgy ki rugja ezzel a doki hogy csak néz .Ebben a korban ezek jönnek menetrend szerűen .

2013. márc. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!