Egy pattanás van a péniszemen mit csináljak?
Egyenlőre semmit,mert csak rosszabb lesz a nyomkodástól
Piros,mert kissé gyulladt a körülete.Majd ha sárgára érik akkor szabad kinyomni.De akkor mindet ki belőle ,mert újra
feltöldődhet .
Sajna vannak gázos helyek, amikor itt jönnek ki a pattanások. Én igaz hogy nő vagyok, de nekem is a nemi szervemnél már volt nem egyszer.
Először is várd meg még fehér lesz/beérik mert így maximum becsinálsz ahogy ki akarod nyomni. Azért piros közbe a bőr, mert 1. érzékeny helyen van, 2. általában piros körülötte arcon is.
Kedves 2es.Boldog nő napot !
Az azért illenék tudni,minden pattanás,zsirdaganat meg hasonlók sárgára érnek,és nem fehérre .Csak megtéveszted vele a fiut.Ekkor lehet,szabad kinyomni,ellenkező esetben
begyullad,és még nagyobb lesz belőle . Ebben a korban kis patikkal meg ne küldjed már az orvoshoz kedves 3 as.
Úgy ki rugja ezzel a doki hogy csak néz .Ebben a korban ezek jönnek menetrend szerűen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!