Fitymaszűkületem volt. Ronda a bőr, esetleg valaki tud rá ajánlani valamit? (Bővebben lent. )
Kicsit elfuserálták neked ezt. Valóban lehet kis bőr is
ott ,mert nem tökéletesen lett eldolgozva .De ez részleges lehetett akkor.Kenőcsök ilyet nem tüntetnek el.Még azért alakul ez,ne keseredj el .
Nekem is ez a problémám, sajnos 30 év alatt a makkom nem csak rondább lett, de kiszárad, repedezik, néha hámlik is. Hasonló ahhoz, mint a száj, amikor kiszárad. Foltok is kialakultak így az évek alatt.
Sajnos amikor rákentem kenőcsöt, akkor azt vettem észre, hogy valamivel jobb lett, viszont amikor abbahagytam a kenőcsöt (leginkább körömvirágkenőcs), akkor utána még rosszabb lett, mert valahogy "megszokta" :(
Miért volt teljes körülmetélés? Miért nem maradt egy kevés bőr, amit most tudnál hatékonyabban nyújtani?
Nekem is ez a gondom, nyújtani kell és ez kb 1-2 év, mert más megoldás sajnos nincs.
Típus kérdése, hogy kinek a makkja reagál így, nekem (és még pár millió embernek, köztük te is) ez van és ahogy nézem, a nyújtáson kívül nincs más megoldás.
Van itt egy körülmetélést propagáló társaság, akiket keményen kell a reklámjaik miatt tiltani minden kérdésnél, ők volt, hogy ajánlottak a makk felületét érintő problémákra kenőcsöket és lámpát, főleg a lámpát, de amikor orvossal egyeztettem, azt mondta, hogy ez kétesélyes, pl a foltosodást akár erősítheti is, csak a lámpázás után derül ki, hogy mit okozott :(
De miért vágták le a fitymát??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!