Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A herén lehet pattanás?

A herén lehet pattanás?

Figyelt kérdés

2013. febr. 22. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, ahogyan a női párján, a nagyajkon is. Fájdalmas!
2013. febr. 22. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
A herén nem,de a zsacsin lehet .
2013. febr. 22. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
nem lehet szőrtüssző gyulladás?
2013. febr. 22. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kéne keverni a fogalmakat...

A herén egyáltalán nem lehet, biológiailag lehetetlen.

A herezacskón természetesen lehet. Furcsa érzés, sokszor elég kellemetlen, fájdalmas. Érdemes még a kialakulás korai stádiumában elbánni vele, amikor még nem gyulladt be, csak a tüsző záródott el. Ilyenkor egy jól irányzott fogással ki kell nyomni az adott tüszőben felhalmozódott faggyút és már kész is. :)

2013. febr. 23. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
jól beszél az előttem szóló..csak beszarsz, miközben kinyomod...túl kell esni rajta.volt nekem is, igaz a barátnőm megbütykölte..arany keze van. utána szesszel kend be azt a részt.
2013. febr. 24. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Kinyomniii AAAHHH.. :OO

A pattanást évek óta nem nyomkodjuk, hanem szippantjuk.

(Nem herén, hanem bárhol.) Veszel egy eldobós műanyag fecskendőt a patikában és a végét levágot egy szikével.

Kapsz egy "dugattyút". A pattanást valamilyen hidratáló krémmel körbekened, vársz 5..10 percet, rászorítod a dugattyút jobb kézzel, ballal pedig hátrahúzod é ott tartod 1..2 percig a tolórudat. A keletkező légüres térben a pattanás kinyoja és kivérezteti (öntisztulás)saját magát. A veleje kijön és nem gyullad be ismét.

Természetesen a kijött bacikkal fertőzött anyag ne érintkezzen a bőrrel, illetve ahol mégis, ott alkoholos vagy ecetes fertőtlenítést neki azonnal. Egyszerű, olcsó, gyors, fájdalommentes megoldás, ráadásul nyomot sem hagy maga után. - A nyomkodás meg esetenként igen, ráadásul kényes helyeken elég kellemetlen...

2013. febr. 27. 00:18
 7/10 anonim válasza:
38%

"jól beszél az előttem szóló..csak beszarsz, miközben kinyomod...túl kell esni rajta.volt nekem is, igaz a barátnőm megbütykölte..arany keze van. utána szesszel kend be azt a részt."

Ha lesz nekem is, azt is megbütykölné?

2013. febr. 27. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Fürdesz te minden nap rendesen?
2013. márc. 1. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak:

Akkor a hajléktalanok telistele lennének pattantyúkkal, de ennek épp az ellenkezője jellemző.

A pattanás nem a fürdés hiánya miatt jön elő. Ezer egy dolog miatt gyulladhat be a bőr - akárhol. Okozhatja pl. öblítőszer, mosószer vagy éppen szappan maradványa is ugyanúgy, mint pl. kézről vagy egy másik ember bőréről átvitt szennyeződés. És ehhez nem kellenek órák, napok, gyakran pillanatok alatt megvan a baj. Egyébként a túl vehemens fürdéssel épphogy ellentétes hatást ér el az ember: legyalulja a bőr természetes védelmi mechanizmusát. De okozhatják belső okok is, mint pl. hormonális változások. Lásd pl. a miteszeres tiniket... :)

2013. márc. 2. 07:43
 10/10 anonim ***** válasza:

A 6-os eljárása tetszik...most jelentkezik egy az ánuszrózsa mellett.Lehet, hogy kipróbálom.

Érdekesnek ígérkezik.Már lassan ülni sem tudok.

2013. márc. 2. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!