Az normális ha majdnem minden nap önkielégítek?
Figyelt kérdés
nem tudom miért de majdnem minden reggel meg van olyan is hogy már majdnem elalszok és azt veszem észre h áll és fel vagyok izgulva2013. febr. 20. 15:16
2/9 A kérdező kommentje:
eggyik se!csak néha már fáj!meg van már mikor kicsit fáj utána a hasam!amúgy van barátnőm is de vele csak hétvégén vagyok!
2013. febr. 20. 15:29
3/9 anonim válasza:
- Doktor úr! Ha a jobb kezemmel megvakarom a bal lapockám, akkor fáj a vállam.
- Hát ne vakarja.
4/9 anonim válasza:
Neked még ahogy megy .Különösebb bajod nem lesz tőle .
Én meg éjszaka erre ébredek ,aztán ahogy írod....
5/9 A kérdező kommentje:
# 3 (Y)
2013. febr. 20. 16:08
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy normális! De én a helyedben úgy csinálnám, hogy ha mondjuk szombaton találkozom a barátnőmmel, akkor a pénteket kihagynám, és akkor komoly együttlétetek lesz! :D Pórbáldd ki! Tapasztalat!
7/9 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz ezzel?
2013. febr. 26. 10:37
8/9 anonim válasza:
Teljesen természetes, nyugi! Annyit kell önkielégíteni, amennyi jólesik!
9/9 anonim válasza:
Természetes!
Verd csak annyit, amennyit jólesik, és ne csak arra koncentrálj, hogy elélvezz, hanem élvezd is a játékot, mert közben megtanulok kontrollálni, ha kell, késleltetni a magömlésedet, ami később párkapcsolatban jól jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!