Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mellbimbó váladékozás, mire...

Mellbimbó váladékozás, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

22/F vagyok, novemberben vettem először észre, hogy a mellbimbómból váladék jön. Néha spontán, néha nyomásra. Idén januárban jutottam el orvoshoz, csináltak vérvételt, here és mell ultrahangot, prosztata vizsgálatot. Egyelőre annyit tudok, hogy a tesztoszteronom kicsit alacsony, a prolaktinom pedig magas, az egyik mellemben pedig egy nagyobb csomó van. Odalent mindent rendben találtak. Csütörtökön kell majd visszamennem, elvileg további vizsgálatokra fognak majd küldeni.

Sose használtam testépítő szereket vagy drogokat. Alkoholt is nagyon ritkán fogyasztok, viszonylag egészséges életet élek. Minimális túlsúlyom van és gynecomastiám. (a mellemben lévő csomó az független ettől elvileg)

Mikre számíthatok? Milyen vizsgálatokra lehet még szükség? Mik állhatnak a tünetek mögött?

Köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 18. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem gondolom itt orvosok lennének akik neked előre jósolnának . Majd a vizsgálati eredményekből megmondják

mi a gond ,ha van .Már csak pár nap türelem kell hozzá .

2013. febr. 18. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
milett?
2013. máj. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!