A Péniszem felső részén valami fehér bőr szerűség van, segítene valaki?
Figyelt kérdés
A péniszem felső részén a bőr alatt van valami fehér váladék bőr szerűség.próbáltam lemosni de nem jött le és nem tudom olyan mint ha be lenne gyulladva. Nem tudom mit csináljak forduljak orvoshoz vagy elmúlik? Kb 2 napja vettem észre.2013. febr. 16. 18:01
2/9 anonim válasza:
Miután hátrahúzod a bőrt a makkod aljánál látod? Ha igen csak mosd meg sűrűbben, illetve vizeléskor jól rázd le.
3/9 anonim válasza:
Ha be lenne gyulladva nem fehér,hanem nagyon piros,fájdalmas lenne .Fehér váladék szmegma is lehet.
Fehér bőrnek meg a sok apró faggyúmirigyet látod .
Ha nem lesz egyéb tünet,elmúlik.Tartsd tisztán .
4/9 A kérdező kommentje:
a makkom mögött a felső részen van és nem tudom meddig tarthat még ez a fehér valami van hogy már leválik de nemsokkal utána újra ott lesz.
2013. febr. 16. 18:42
5/9 anonim válasza:
Szerintem az szemgma lesz. Ilyesmi: [link] ?
6/9 A kérdező kommentje:
hasonló csak hátrébb és inkább egy területen
2013. febr. 16. 18:48
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek forduljak orvoshoz vagy mit csináljak?
2013. febr. 16. 18:57
8/9 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz! És anyukádnak is szólj!! Szerezz be patikából ezüst kolloudot és fújd rà egy bap akár többször is , de mininun egyszer!:) Nekem a puncimnál volt feher váladék és anyum mondta ,h fújjam be es befújtam es egy két nap alatt el is múlt!:)
9/9 anonim válasza:
Szerintem is szmegma amiről írsz. Természetes, hogy miután lemosod, újra ott lesz, hiszen folyamatosan termelődik ez a zsíros, fehéres faggyú anyag. A napi tisztálkodás során mindig le kell mosni! Mennyi idős vagy? Talán azért csak most vetted észre, mert eddig nem termelődött olyan intenzíven, vagy nem húztad teljesen a makk mögé a fitymádat, és kicsit meggyűlt már a váladék, ezért volt nehéz eltávolítani. Szerintem nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!