Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Most akkor lehet, hogy nem...

Most akkor lehet, hogy nem lehet gyerekem majd?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, bar-omarcú osztálytársaim állandóan megcsapják ott lent(ágyék..). mikor nem figyelek oda hirtelen megcsapják de nemtudom miért NAGYON REMÉLEM hogy nem melegek...szerintem szórakozásból csinálják... borzasztóan fáj és minden második nap megütnek. már nagyon fáj esténként is, most akkor fent áll a veszélye, hogy nem lesz gyerekem?? Nemtudják de ez nagyon nem jó vicc!!! ez NEM JÁTÉK!!! hiába vagyok 175 cm és izmosabb erősebb testalkatú, akkoris megcsapnak...verekedni nem akarok velük mert én leszek a rossz. de ez nem játék!!

2013. febr. 14. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ezt jó szórakozásnak ,heccnek tartják,akkor be lehet fejezni .Ez nem játék. Szólj először annak akinek ez a szórakozása,ha nem ért,akkor a tanárnak,majd az helyre

teszi .Nem kell szégyenkezned ezzel.A felnőtt életedről van szó .

2013. febr. 14. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Megmutatod nekik, mennyire fáj, lehetőleg rajtuk. A legjobb ha megtanulják, hogy ne szórakozzanak veled.
2013. febr. 14. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
ha még egyszer meg ütnek megmutatom nekik, hogy kivel szórakozzanak! aztán hívhatják apukát anyukát testvért :)
2013. febr. 14. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
mág megütötek szval jo lenne dokihoz menned mert lehet begyulladtak golyoid állj kimadért ne hagyd
2013. febr. 15. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!