14 évesen 14 cm hosszú és 4 cm vastag péniszem van ez átlagos?
Figyelt kérdés
értelmes válaszokat ha lehet !!!!!
(tudom hogy ez lesz a 999999...-odik kérdés de amiket néztem, hasonlóakat hoz nem volt normális válasz !!!)
Ja és tudom hogy ekkora és kész, meg hogy fogadjam el nekem nincs vele bajom csak kíváncsi vagyok.
2013. febr. 11. 14:23
2/12 anonim válasza:
Én nem nevezném pénisznek... legfeljebb kuki.
3/12 anonim válasza:
Persze hogy válaszolunk,hisz azért vagyunk .
Ahogy mondani szokás erre,jók is köbcös.
Az az lényeg amit írtál,így fogadd el,nem is lesz bajod vele, még lelki téren sem .
4/12 anonim válasza:
2 es miért cikized a fiút
Neked ekkora sem lehet .
5/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az eddigi értelmes válaszokat :) !!!
2013. febr. 11. 14:33
6/12 anonim válasza:
"Neked ekkora sem lehet ."
- Ez nagyon eredeti és frappáns megjegyzés volt. :) Ennél azért nagyobb, de nem is a méret a ciki, hanem hogy itt ezt képes megkérdezni, ráadásul az egészség rovatbabn, mintha valami betegség volna.
7/12 A kérdező kommentje:
átlagos !
22/L
2013. febr. 11. 14:36
8/12 anonim válasza:
Hát, kérdező, ez rohadt ciki. :D Legalább léptél volna ki, és jelentkeztél volna be a másik felhasználóneveden, mielőtt válaszolsz a saját kérdésedre. :)
9/12 anonim válasza:
Most ki kérdez kiéről,vagy ki helyett .Hogy is van ez akkor .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!