Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz bőrének fehérítése?...

Pénisz bőrének fehérítése? Lehetséges valahogy? (31/F)

Figyelt kérdés
Sajnos alapból is sötétebb volt ott a bőröm színe - s szerintem sokaknak - de sajnos a tobbevnyi 'hasznalat' is meglatszik rajta. Egesz kissrac koromtol sokat onkielegitettem aztan kesobb a nokkel se volt epp unalmas eletem :) ami persze jo dolog, csak sajnos megvan a szemmel lathato eredmenye. lehet tul hiu vagyok de engem zavar.. valakinek van tippje mivel lehetne rajta feheriteni? hallottam bor feherito kremekrol. azok mukodhetnek vagy csak hokuszpokusz? komolyabb hozzaszolasokat varnek, de ugyis sejtem h a valaszok nagy resze viccelodesbol fog allni. elore is koszi.

2013. febr. 2. 23:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
o nem csinaltatott semilyen feheritest magan, hanem egy betegseg miatt feheredett ki....
2013. febr. 3. 12:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, hogy betegség volt-e. Állítólag hidrogéntartalmú krémekkel és kencékkel kente magát. Megoszlanak a vélemények. Mindenesetre sztem elfelejtheted, hogy kifehérítsd a farkad. Nincs ilyen eljárás, hacsak nem a lézerterápia, amivel új hámréteget hoznak létre és megújul a bőr, de azt péniszen egészen biztosan nem alkalmazzák.
2013. febr. 3. 14:24
 13/13 Mezei User válasza:
Engem is zavar,ezért utána olvastam.A pigment miatt sötétebb.Ez ugyanaz mint a szeplő,tehát kígyóuborka szeletekkel lehet próbálkozni,vagy homoktövis krémmel de ez nem biztos.De patikus megmondja.
2014. jan. 22. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!