Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A parom elkottette magat 10...

A parom elkottette magat 10 eve. Ugye ez igy is marad?

Figyelt kérdés

Egy klipsszel kotottek el neki de mar eleg regen. Ugye ez a klipsz nem megy tonkre? Mennyi ra az esely, hogy esetleg "elenged" es kijon az elo sperma?

(bocsi, kulfoldi billentyuzetem van)

#elkottetes
2013. jan. 31. 12:21
 1/4 A kérdező kommentje:

Ajjaj...erre most akadtam ra.

A vasectomia más formái:

"A feltárás nélkül végzett vasectomia esetén, a sebész egy apró eszközt juttat a herezacskóba, az ondóvezeték elkötésére. A folyamat kevesebb vérzéssel jár, a műtét utáni komplikációk esélye is kisebb, sőt maga a beavatkozás éppolyan eredményes, mint hagyományos vasectomia.

Egy másik eljárás során, ún. Vasclip-implantátum kerül beültetésre: egy kapoccsal kötik el az ondóvezetéket. A beavatkozást vágás, varrat, kauterrel való „égetés” nélkül végzik, így a potenciális fájdalom és a szövődmények valószínűsége minimális. Néhány vizsgálat azonban arra figyelmeztet, hogy a beavatkozás nem jelent 100 százalékos biztonságot."

2013. jan. 31. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy mondtad: ez olyan 90%-os biztonságot jelent.
2013. jan. 31. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire lehet valós a történet.Az ilyen megoldásra orvosilag biztosan van sebészi megoldás .

Tudomásom szerint ezt a magyar törvény tiltotta és tiltja is .Ahogy olvastam az eredeti állapot visszaállítása kétséges .Kockázata mindennek van ,ahogy ára is .

2013. jan. 31. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem bízol a hatásosságában akkor köttesd el magadat te! Szép dolog a párodtól, hogy ilyenre vállalkozott érted!
2013. jan. 31. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!