Arra keltem hajnalban, hogy fáj a herém. Szükséges-e urológus szakorvos felkeresése, a lenti "jellemzés" tudatában?
Ma hajnalban arra keltem, hogy fáj a jobb oldali herém, és alhasi tájékon is fájdalmat érzek. Miután az alsónadrágom levettem elmúltak pár percen belül a tünetek. Elszíneződés nem volt látható a herezacskón, illetve láz/hányinger sem jelentkezett.
Azóta nem jelentkeztek tünetek. Ülőmunkát végzek, szóval sajnos rengeteg időt töltök a gép előtt.
A történehez hozzátartozik, hogy lefekvéskor kisebb izomrángást tapasztaltam alhasi tájékon(hasonló volt, mikor fáradt a szem, és a szemhéj "ugrál").
Pontos megnevezését nem tudom a területnek, de a herémnek az "alja" fájt.
Szükséges-e urológus szakorvos mihamarabbi felkeresése? 21/f
Még annyit, hogy főleg érintésre, vagy séta közben fájt. Az ágyban fekve mérséklődött a fájdalom. De tényleg csak 10 percig tartott kb.
Lehet, hogy mind2 herém fájt, de az internetes információáradatnak köszönhetően eléggé bepánikoltam, szóval ezt nem merném biztosra mondani.
Talán a nem megfelelő alsógatya használata miatt volt.
Nem szeretik a szorosságot,hisz a vérkeringés is lelassúl,
esetleg meg is szűnik. Hordjál laza boxert.Ne olyat ami
csak később indul el,mert abból meg kilógnak .:-))
Fő szabály ,egy alsónadrág mindig legyen kényelmes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!