Kb. mikorra fog helyrejönni a hátam tornával?
Figyelt kérdés
Kb. 1 éve voltam dokinál, mert fájt a hátam folyton. Azt mondta a helytelen testtartás eredménye, az évek óta tartó ülőmunkáé, helytelen pózban. Adott egy gerinctornalapot, hogy csináljam. Időm sem nagyon volt, meg el is múlt, szóval úgy gondoltam majd később. Mostanában megint elkezdett fájni, ha ülök, leginkább akkor, és elkezdtem csinálni a gyakorlatokat. Igazából merev a hátam, de nagyon. Lehajolni nem tudok a földig, és ha tornáztatom folyton húzódik. Torna után könnyen lehajolok, de másnap reggelre olyan, mintha nem is tornáztam volna.2013. jan. 25. 09:49
1/6 A kérdező kommentje:
24/F
2013. jan. 25. 09:52
2/6 A kérdező kommentje:
Még így tornázva talán azt érzem, hogy másnap reggel rosszabb, mintha nem tornáznék.
2013. jan. 25. 09:54
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Megy ez egyedül is,ha szorgalmasan csinálod a tornákat.
Nem kell ahhoz őr,aki figyelje szabályosan végzed e gyakorlatokat.Nem könnyűek ezek,bármennyire is szerepel
a gyógy szócska benn .Sokat jártam én is gy.tornára,gerinc
tornára ,vízi tornára .Az 1 órás torna végén bizony férfi
létemre vizes volt a pólóm.Akkor még a közép korosztályhoz tartoztam .A reggeli felkelés lényege
fekvésből oldalra fordulni,lábak ágy mellé rakása,és
gurulósan függőlegesbe kerülni,így felállni .A reggeli
elindulásnál fájnak az izületek,mert majd a mozgás hatására,indul be a kenőfolyadék termelődése.Így fokozatosan tűnik el a fájdalom is .Ezért van a reggeli
nehézkes mozgás .
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor reggel nem is szabadna tornáznom felkelés után?
2013. jan. 25. 11:50
6/6 A kérdező kommentje:
És egyébként sokat javult az állapotod?
2013. jan. 25. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!