Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogy a férfiakná...

Miért van az, hogy a férfiaknál a psss hangra beindul a vizelési inger?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Ez csak valami hülye szóbeszéd lehet.

Nekem például abszolut nem indul be semmiféle ilyen hangra. Arra indul be, ha régóta nem voltam vécén.

2009. aug. 30. 10:44
 2/8 A kérdező kommentje:
nem szóbeszéd mert nálam így van, és a vízcsurgás is hasonló ehhez
2009. aug. 30. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem ártana megnézetni magad egy orvossal. Mint a South Parkban, van "barna hang" is, amitől meg beszarunk, nem?:)
2009. aug. 30. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Az utolsónak üzenem hogy a barna hang az létezik :P
2009. aug. 30. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze.
2009. szept. 1. 02:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nemcsak a fiúknak, a lányoknak is, ezzel semmi gond, ez csak pszichológia, úgyhogy ne aggódj. Ez amiatt van, hogy a vízcsobogás hangját utánzod. Ez kicsit ilyen Pavlov kutyája szerű. A kutyát beidomították arra, ha csengőt hall, akkor élelmet kap, később akkor is megindult a nyálelválasztása, amikor csak a csengőt hallotta. Semmi gond ezzel, egyszerűen az agyadban ez raktározódott el, hogy a pss hang összefügg valahogy a pisiléssel. Ne aggódj. Akiknél meg nem így van, azok szerintem kíméljék meg a kérdezőt a hülyeségeiktől. Üdv
2009. szept. 1. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez szerintem a nőknél/lányoknál is így van, mindig wc-re kell rohangálnom ha esik az eső :DD

12/L

2011. ápr. 1. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és ez nálam így van. A kérdésben említett hangra, a víz hangjára, a víz látványától erősebb az inger. Meg persze attól is, ha a vízről meg a wc-ről beszélnek. persze ez akkor, amikor nagyon el kell mennem a wc-re, olyan nincs, hogy ülök nyugiban, nem kell wc-znem majd meghallom a vízhez hasonló hangot és már rohanok a wc-re :D
2020. febr. 6. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!