17 evesen (171cm/F) meg nohetek?
Figyelt kérdés
Nincs fel ev es mar 17 leszek, 14 eves koromtol kezdtem el ugy noni hogy annak az erteke minimalis, nem dohanyzom/nem iszom alkoholt, nem is mozog nagyon sokat, apa 174 anya 158 unokatesom szulei is ugyanekkorak viszont o 179(26eves/ f) , erdekes. Ja es 55kg vagyok labmeretem 40-41, fogok-e meg noni szerintetek2013. jan. 9. 16:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem még fogsz nőni .
Elméletileg 19 éves korig nő egy férfi .
Én most 19/F vagyok és 186 cm , valamint 90 kg .
Bár ez nem tartozik a magassághoz , de szerintem felkéne szedned pár kilót .
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszoloknak, ment a zold kez, de meg tobben is irjatnanak.
2013. jan. 10. 16:22
4/5 anonim válasza:
Szerintem igen,állítólag az ember 21 éves koráig nő,tesóm 17 és még most is nő,vagy olvas utána az agykontrollnak ha azt használnád akkor nagy esély van rá hogy nősz
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon köszönöm a tanácsot, utána néztem és sok jó véleményt találtam még1x köszönöm!!
2013. jan. 25. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!