A jobb herém alján találtam egy 3cm átméröjű kis csomót. Amely van mikor fáj van mikor pedig nem is érzem hogy ott lenne. Mi lehet ez? Elképzelhető hogy hererákom van?
A 3cm átmérő már nem kicsi .Ezzel fordulj urológushoz,megtapintja és eldönti szűkség van e további
vizsgálatokra .Ne az itteni tippekre hagyatkozz.Ha gond van,az idő nagyon sokat számit .
Akkor menj el másik orvoshoz! Mi az , hogy nem tudja? Ha nem tudja akkor derítse ki! Hogy zsírcsomó, ciszta, vagy akármi , de azért orvos, hogy ne hagyjon ott egy nem odavalót csak úgy, hanem derítse ki, hogy mia az! Mert, hogy nem normális! :-/ Elbaszott orvosok.... :-/
#2-voltam
Jóindulatú cisztával sztem nem foglalkoznak.Az majd felszívódik idővel. Fájdalmas volt neki is, azaz ha jól emlékszem csak annyit mondott, hogy érzékeny. Én annyira nem vagyok szekértője a témának. Ja mert nő vagyok. :) A jó barátunk nem is akrt orvoshoz menni, csak említett, hogy mi a helyzet, én meg a sarkamra álltam, kértem neki időpontot az urológiára, felhívtam, megmondtam neki: "Ide figyelj, hétfőn fél 4-kor ott vagyok a ház előtt, beülsz a kocsiba és viszlek dokihoz, kértem időpontot. És nincs mese! Tedd magad szabaddá! " Kicsit morgott, de hétfőn első csöngetésre jött is már. Azóta azt hallgatom, ha van benne 2 légkör, hogy megmentettem az életét. :O :)
3 hónap múlva hova kaptál időpontot? A helyi körzeti rendelőben kérj az urológiára! Oda hamar van , és onnan küldenek tovább ha kell. Ha nem akkor hála a jó Istennek.. :)
#2 voltam
Mit mondtak?
Mi volt az?
Már rendbe jött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!