Kb 2 hete volt ez azelőtt 4 nappal herén rúgtak és fájt 2 napig. Azota nemfaj meg semmi csak félek mi lehet az. Urologushoz akartam menni de szabadsagon volt ha vissza jön elnézek de addig is mi lehet ez? :s ötletek? 16 éves vagyok amugy.
Figyelt kérdés
A jobb herém oldalán kitapintottam egy ilyen kis csomót ha nevezhessük igy de nem is csomó inkabb csak minta kicsi kinövés lenne nem is kör alakú. többi lent2012. dec. 28. 13:22
1/2 anonim válasza:
A herénél több mindent ki lehet tapogatni,de ebben a doki
a szakértő inkább .Ha nem rúgnak tökön ,talán eszedbe sem jutott volna ,hogy vannak azok is .Most meg már különböző képleteket állítasz fel magadnak .
De menj el,a vizsgálat sosem árt .
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazad lehet. igazából az is közbejátszott hogy a baratomnak eszrevettek cisztát amivel operalni fogjak és mondta hogy inkabb nezegessem én is és akkor kitapintottam ezt . egy darabig amugy a lágyékomban fájogatott de mostanaban nem .
2012. dec. 28. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!