Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves fiu vagyok és totál...

15 éves fiu vagyok és totál csupasz nem nő a bajuszom meg a nemi szörzetem valami betegségem van?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

dehogy van, nem vagyunk egyformák ... nekem mai napig ritka(szép) szakállam lenne, ha engedném nőni, pedig benn vagyok a korban :)

emlékszem, kb ennyi lehettem mint te most, ültünk haverokkal meg tesójukkal valahol, és az egyik bátyja végighúzta a kezét az arcomon olyan érdeklődve:

neked nem nől a szakállad?

dehogynem - mondtam -, csak borotválkoztam

mikor?

annyira zavarban voltam, mondtam neki: tegnap előtt :)

szóval inkább örülj neki, hogy nem nől :)

2012. dec. 28. 12:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Lehet, hogy csak szimplán ilyen későn érő típus vagy. De azért egy endokrinológiai vizsgálat nem ártana meg, hátha mégis gond van...
2012. dec. 28. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Ne aggód ! Ami késik nem múlik .
2012. dec. 28. 13:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Háát, teljesen egészségesen 16 éves korodig be kellene indulni a serdülésnek. Nem vagyunk egyformák, valakinek 11 évesen indul be valakink 16, de be kellene indulnia...

Ha még teljesen csupasz a kukac 15 évesen, akkor későn érő vagy és egy év múlva ha nem változik semmi, akkor tényleg el kellene menned kivizsgáltatni magad!

Én is későn érő voltam, úgyhogy no para! Nekem 15 évesen kezdett szőrösödni szakközép első osztályában...

2012. dec. 28. 17:36
 5/13 A kérdező kommentje:
csak tod kérdik az oszt társak hogy nem szörösödök hogy mijen sürün szoktam borotválkozni és azt mondom hogy nem szoktam és akkor mindig cikiznek h kiscsaj meg ijenek
2012. dec. 28. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Mostanában úgy is ez jön be a lányoknak, örülj, hogy nincs bajszod engem amiatt cikiznek, de még nem akarom levágni, mert csak megerősödik. 14/f
2012. dec. 28. 19:42
 7/13 anonim ***** válasza:
az tévhit, hogy a borotválástól erősödik a szakáll, vagy bármely szőrzet
2012. dec. 28. 19:55
 8/13 anonim válasza:
Énis 15 éves vagyok lassan 16 de mioor betöltöttem a 15 évemet akkor énis csupasz voltam , engem is cikiztek de már igy hogy lassan betöltöm a 16 ot tiszta szőr vagyok :)
2012. dec. 28. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet csak későnérő vagy,legkésőbb 16 éves korra fanszőrzetnek kell lennie és spermának is.Általában akik elég alacsonyak azok szoktak akár több év késéssel fejlődni csak,mert a fanszőr is már 12-13 éves korban megszokott jeleni és van hogy elég kicsi a nemiszervük is de amint elkezdenek végre érni akkor utolérik a kortársaikat,a szakáll,bajusz meg meg téma az van akiknél felnőttkorban is alíg van.Írnod kellene a fejlettségeddel kapcsolatban,magasság,van sperma vagy előváladék már.
2012. dec. 29. 12:22
 10/13 A kérdező kommentje:
van minden csak a szőr nem nő!
2012. dec. 29. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!