Szerintetek mi lehet a baj?
sziasztok!
van egy barátom már 1 éve.
az utóbbi időben hogy is fogalmazzak..
feláll neki,majd lelankad mielőtt megtörténne a dolog..
van előjáték is, ( szájjal,kézzel stb),de lelankad neki.. van hogy előröl kell kezdenem mindent,és aztán feláll neki.. de sokszor nem is áll neki rendesen,pénisz görbülete is van.. néha úgy áll mint a beton,néha meg fél kemény és nem áll fel neki jobban.. mi lehet az oka ennek?
nagyon lassan is áll fel neki,de lankadni 2 perc alatt lelankad.. mit lehetne tenni? valami tanács?állítása szerint élvezi ( látom is hogy élvezi de hát ..) nem jó a szexuális életünk így..:( köszi a segítséget. szerintem mindent leírtam,ha van még kérdés válaszolok. tanácsokat elfogadom:) köszi sziasztok

Biztosan ő is nagyon szeretné,de a megfelelési akarat,az hogy ugy teljesítsen ,hogy elfogatható legyen,ebben nagyon meg gátolja .Pszihikailag van a dolgok hatása alatt .Mellette meg ott van a görbülete is .Ez is visszaveti,még akkor is ha ilyennel is lehet sexelni .
Mégis milyen gyorsan kellene egy fiúnak merevedni ?
Nem gépek vagyunk mi .A fiuknál ez nem ugy müködik hogy
hanyatt dobom magam ,meg a lábakat szét,és semmit nem kell tennem utána .A fiuknak nagyon is sokat kell azért tenni hogy összejöjjön a dolog.Beleértve a fizikai állóképességet is .Egy sexuál pszihológus mondta a következőt . A sex végén a férfiakat kellene simogatni,becézgetni a nőkkel szemben .Ők dolgoztam még
igazán a dologért,még fizikális értelemben is .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!