Mért fáj mostanában ha kiverem?
Figyelt kérdés
Szóval, pár napja azt vettem észre hogy nem az igazi a maszti, egyrészt mert hamarabb elmegyek a másik meg mielött elmennék fáj. És mikor elélvezek se a legjobb érzés mint normális esetben eddig volt. :/ 18/F2012. dec. 25. 18:59
2/3 anonim válasza:
Hát igen, egy idő után megszokottá válika élvezet és már nem olyan, de ezt sokan nem is gondolják! Változtatni kell a rendszeren, mert mire 60 éves leszel azon csodálkozol, miért is jó a szex!
3/3 Quintessence válasza:
16 évesen volt, hogy naponta 8-szor is rárántottam, és velem akkor volt ugyan ez, legalábbis ami a fájdalom részére vonatkozik, mert nekem az idő az élvezésig mindig eltolódott inkább, nem rövidült, valamint az ondó mennyisége csökkent.
Nem csinálod túl sokszor? Mert azért a szervezeted sem csodagép, hogy örökké bírd :DD (18/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!