Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen problémákkal járhat...

Milyen problémákkal járhat egy tökön rúgás?

Figyelt kérdés
Gyenge-közepes-erős

2012. dec. 25. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Extrém esetben akár nemzőképtelenséghez is, a herék eltávolítására kerülhet sor, mint egyedüli gyógymód.

Rendszerint inkább csak fáj, de nem károsodik. Szerencsétlenebb esetben átmenetileg megduzzad, vérömleny keletkezhet. Lassan szívódik fel, s tartós a fájdalom is.

2012. dec. 25. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Hát pl. a golyóid akkorára dagadnak mint egy focilabda :)

Egy konkrét eset: Egy illető feljött a chatre hogy "tökönrúgtak! tökönrúgtak engem!!!". Páran megkérdezték, miről van szó. Elmesélte, hogy a legjobb haverjának a csaja kikezdett vele, ő meg engedett a kísértésnek és lefeküdt vele. Másnap jött a legjobb haver, és izomból kétszer tökönrúgta.

2012. dec. 25. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
KÉTSZER?! Első után magzatpózba kuporodtam volna D: Egyébként a herék elég érzékenyek, ha tompa a rúgás, nagy területen szóródik szét az energia és kevésbé veszélyes, de ha csőrrel rúgják meg, vagy kézzel megcsavarják jó esélyel szorul majd az illető hormonkezelésre.
2013. jan. 30. 13:24
 4/8 anonim válasza:
64%
Hát ötödikben engem az egyik lány osztálytársam úgy tökön rúgott, hogy vagy fél óráig a földön fetrengtem, majd végül orvoshoz kellett menni.
2014. dec. 27. 00:32
 5/8 HalfLife2 válasza:
57%
Engem egyszer teljesen véletlenül egyik osztálytársam ha jól emlékszem 4.-es lehettem. Nem értem miért vagy nem emlékszem, mentem felé, ő meg betalált. Nagyon fájt de szerencsére nem sokáig és nem lett maradandó károsodás, de nem kívánom senkinek, nagyon-nagyon kellemetlen, és eszméletlenül fájt, bőven elég abból azaz 5-20 perc is. Szerencsére több esetem nem volt, és bízom benne hogy nem is lesz.
2017. jún. 2. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
20%

Maradandó károsodást is lehet szenvedni, és akkor az bizony súlyos testi sértés.

164. § (1) Aki más testi épségét vagy egészségét sérti, testi sértést követ el.

(2) Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon belül gyógyul, az elkövető könnyű testi sértés vétsége miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon túl gyógyul, az elkövető súlyos testi sértés bűntette miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(4) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a könnyű testi sértést

a) aljas indokból vagy célból,

b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére, illetve

c) a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére követik el.

(5) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a könnyű testi sértés maradandó fogyatékosságot vagy súlyos egészségromlást okoz.

(6) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a súlyos testi sértést

a) aljas indokból vagy célból,

b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére,

c) a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére,

d) maradandó fogyatékosságot vagy súlyos egészségromlást okozva,

e) különös kegyetlenséggel

követik el.

Ebből az 5. pont. A tökön rúgás tehát nem vicc.

2017. jún. 3. 00:35
 7/8 anonim válasza:
+ a perverzebbeknek ha 1× tetszett, akkor lehet, hogy később is ez be fog jönni, tehát élvezi a fájdalmat.
2017. aug. 29. 20:41
 8/8 anonim válasza:
61%
Engem is már tökön rúgtak párszor az életem folyamán. Nagyon nem mind egy hogy hogy és mekkora erővel rúgnak herén.Engem még régebben olyan 20 éves voltam nagyon berúgtam.És a legjobb barátom aki öt évvel idősebb is meg erősebb nagyobb darab fiú volt nagyon fel mérgeltem feküdt az ágyon ás ahogy rá rontottam mezítláb nagy sarkával mogyorón rúgott.Nagyon szar volt össze is rogytam.. De öt perc után újra támadtam. Hát akkor teljes erővel bumm úgy tökön rúgott hogy térdre rogyva a golyóim szorongatva tekeregtem vagy tíz percig annyira fájt.Másnapra be is dagadt.Egy hét kellett mire regenerálódott.
2020. okt. 10. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!