Tegnap bejött a fiú wc-be egy kisfiú és meglátta a
péniszem és azt nézegette amúgy nem mutogattam neki, de
nem értem hogy mért nézegette (15 éves vagyok)?
Mert ő még kicsi és neki nem ugyanolyan ,és kíváncsi volt.
2012. dec. 22. 21:00
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy rácsodálkozott, mert ilyen hatalmasat még nem látott. :D
2012. dec. 22. 21:04
3/9 anonim válasza:
Csak a kiváncsiság vezérelte semmi egyéb.
Én voltam így már ,nem is egyszer .
2012. dec. 22. 21:18
4/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális egy kisgyereknél, hiszen az övé kicsi ebben a korban, nem? Bár azért megkérdezném, hogyan is volt ez a szitu a vécében? A kisfiú úgy hányadikas lehetett,mekkora volt? Na és te? Magas vékony vagy,vagy alacsony tömzsi,akár húspéniszed van, vagy csak szimplán nagy neked? Mik a méretek?
2012. dec. 22. 23:09
5/9 anonim válasza:
Feleslegesek a körülmények, egyszerűen csak kíváncsi volt.
2012. dec. 23. 10:36
6/9 anonim válasza:
4 es miért érdekelnek a kérdező testi adottságai ?
A fiú nem az egész testére volt kiváncsi .
2012. dec. 23. 13:04
7/9 anonim válasza:
Ezt meg honnan veszed? Megkérdezted talán tőle?
Simán lehet, hogy az összképpel valaki felhívja magára a figyelmét valakinek és valamiért, akit aztán jobban megnéz magának, ha úgy tetszik megles. Van úgy, hogy egy magas vékony, laza csávó valamiért foglalkoztatni kezdi a másikat, hogy neki vajon mekkora lehet, de az is lehet, ha egy alacsony kigyúrt kölyök vonja magára a figyelmet és a kölyök kíváncsiságának tárgyává válik akár a kinézetével, majd a f*szával. Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy a kispajtás emiatt lett kíváncsi. Mindenkit szerintem senki nem néz meg magának.
2012. dec. 23. 21:27
8/9 anonim válasza:
csak megnézte,kíváncsiságból,ebben még nincs semmi,nézd van hogy akár kamaszok,vagy már fiatal felnőtteknél,de idősebbeknél is(25-30 éveseknél) is ami nekem furcsább hogy megnézi,megbámulja a másik péniszét,ez már furább.
2012. dec. 25. 15:25
9/9 anonim válasza:
Biztos jó nagy és szőrös neked vagy 20 m hosszú ja dzsungel is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!