Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik lehetnek ezek?

Mik lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Ez a 2 "lyuk" van a péniszemen már vagy 6 éve, nem tudom hogy keletkeztek, egyik napról a másikra talán. Nem fáj, nem vérzik, semmi tünete nincs, csak zavaró, és gondoltam megkérdezem hogy mi lehet ez, hátha tudja valaki.

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 20. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy korábban becsípte a cipzár, és ez annak a nyoma. Vagy bárányhimlő helye, nyoma.
2012. dec. 20. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valami heg maradvány. Nem voltál bárányhimlős? Fiúknál néha a bárányhimlő gyógyulása után lesz ilyen szinte szabályos kör alakú hegesedés a péniszen.
2012. dec. 20. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi olyat nem látok ami gondot okozna .

Miért zavaró,azt sem értem ,ha semmi gondot nem okoz ?

Úgy látszik túl sokat foglalkoztok a pö**ötökkel .

2012. dec. 20. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem voltam bárányhimlős, és szerintem már nem is leszek, lévén hogy 21 éves vagyok lassan 22. Lehet zipzár, bár nem emlékszem hogy becsípte volna :D
2012. dec. 20. 21:41
 5/5 anonim válasza:
Egy felnőttnél sem egészséges, hogy nem volt b.himlős felnőttkorban veszélyesebb mert árt a nemi szervnek én ezt hallottam.
2012. dec. 23. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!