Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj van a herémmel?

Noname11111 kérdése:

Baj van a herémmel?

Figyelt kérdés

A bal herém nagyobb olyan 1.5x mint a jobb ,igazábol nem fáj .... a nyaki nyirokcsómóm is megvan duzzadva gáz van?

(15éves vagyok)

2012. dec. 19. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem a nagyobb heréd miatt irtam ,az mindenkinél így van.

A nyirokcsomó duzzanatot kellene orvosnak látni .

2012. dec. 19. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az 1-es írta. Menj el a háziorvosodhoz, és mind a két panaszodat mond el mindenképp, mert összefügghet.
2012. dec. 19. 21:02
 3/8 A kérdező kommentje:
háziorvosnál voltam a nyirokcsomót megnézte de azt mondta hogy szerinte a pattanások miatt van az arcomon... pedig aligvan az arcomon
2012. dec. 19. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
És elmondtad, hogy a heréd nagyobb, tud róla?
2012. dec. 19. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
hát azt nem...
2012. dec. 20. 15:05
 6/8 Értékes ***** válasza:
Ne hagyd annyiba, a pattanásoktól nem dagadhat be a nyirokcsomó. A nyirokcsomó megnagyobbodása minden esetben fertőzésre utal, legrosszabb esetbe rák jele is lehet. Az nem számít, ha az egyik here nagyobb mint a másik, de ha régebben ez nem így volt, akkor mindenképp jelezd ezt is az orvosnak.
2012. dec. 20. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
a bal herém aljánál ilyen kis kitüremkedések vannak nem nagyok de az alján van több is és mármint mondtam olyan 1.5x nagyobb a bal herém mint a jobb de amikor fürdök akkor meg mintha eltünnének azok a kitüremkedések mondhatjuk ugyis mintha teljesen eltünnének de amikor meg kimegyek kb 5-10mp és ujra érzem csak abban reménykedek nem rák ugye nem?:S
2012. dec. 24. 20:19
 8/8 A kérdező kommentje:
és tudom hogy elkéne mennem urologushoz csak hát öszintén kicsit cikinek érzem még ha elég sulyos is lehet ez a helyzet szeritetek milyen módon mondjam el apámnak? (amint mondtam 15 éves vagyok...:/)
2012. dec. 24. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!