Kellemetlen szagú nemi szerv?
Figyelt kérdés
Üdv!
14 Éves vagyok. Fürdés után fél-1 óra múlva kellemetlen szagú lesz a nemi szervem. Nem hiszem, hogy gombás fertőzés lehetne, nem gyakran jártam fürdőkbe, meg ilyen helyekre, ahol elkaphattam volna. Naptól függően legalább 2×, 3× mosom meg.
2012. dec. 11. 20:59
1/5 anonim 

válasza:

A gombás fertőzésnél nincs kellemetlen szag.
Kevert bakteriális fertőzésnél annál inkább.
Lány vagy?
2/5 anonim 

válasza:

Bocsi nézem most hogy hova írtál.
De akkor is inkább bakteriális fertőzés lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, mit kenjek rá, hogyan kezeljem? :)
2012. dec. 11. 21:12
4/5 anonim 

válasza:

Ha műszálas fehérneműt hordasz, az is okozhat gondokat.
Szerintem menj orvoshoz.
5/5 anonim 

válasza:

Igen ezzel bőrgyógyász vagy urológushoz kell menni. Nem kell félni semmilyen fájdalmas vizsgálattal ez nem jár. Kellemetlenül se érezd magad, mert ugyan nyilván meg kell majd mutatnod a nemi szervedet, de gondolj arra, hogy a vizsgáló orvosnak csak aznap te leszel a kb. 20 esete, tehát neki ez egy természetes dolog, nem lesz kellemetlen. Én nekem is volt annó hasonló és tök sok ideig húztam mire eljutottam dokihoz aki aztán rápillantott, felírt egy kenőcsöt és pár nap alatt tünetmentes is lettem. Ezért írom, hogy ezen nincs mit időt húzni, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!