Tényleg van olyan, hogy amputálják a péniszt?
Figyelt kérdés
És ha igen, milyen okból? Nem max. daganat miatt?2009. aug. 21. 10:54
1/11 anonim válasza:
meg szerintem ha megsérült, és helyrehozhatatlan.
2/11 A kérdező kommentje:
Pl. fertőzés, vagy gomba miatt? Arra nem antibiotikumokat adnak?
2009. aug. 21. 11:00
3/11 A kérdező kommentje:
A köröm is szokott gombás lenni, és mégse amputálják az ujjat, meg a bőr is.
2009. aug. 21. 11:01
4/11 anonim válasza:
Egyszer behoztak az urológiára egy olyan férfit, akinek szabályosan rothadt a pénisze. Még az urológus is elcsodálkozott, ilyet még ő se látott, pedig már nem pályakezdő orvos. Azonnal továbbküldte klinikára, nem tudom ott mit csináltak vele, de szerintem ilyen esetben is amputálhatják, mert ha a fertőzés a véráramba kerül, szepszis lesz a vége, abba pedig könnyen bele lehet halni. Daganat miatt kevésbé, mert ha a vizeletürítés akadályozott, akkor a hasfalon keresztül is lehet katéterezni és ott tud ürülni a vizelet, úgyhogy emiatt nem igazán, inkább az előbbi okból.
5/11 anonim válasza:
Előző vok. De igen, fertőzésre antibiotikumot adnak, de amit írtam, a szepszis, az a baktériumok szétszóródása a szervezetben a véráram útján, vagyis vérmérgezés. Erre is adnak nagyon erős antibiotikumokat, de ilyen fokú fertőzésnél nem biztos hogy hatnak.
6/11 anonim válasza:
Daganat miatt vagy súlyos sérülés esetén amputálják szerintem.
7/11 anonim válasza:
Van bizony, egyik ismerősömnek gombás volt, vagy ilyesmi, piros pöttyök voltak rajta, de nem törődött vele. Aztán elkezdett neki fájni, és akkor elment a dokihoz, ahol mondták neki, hogy vagy leamputálják, vagy meghal.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ahhoz, hogy leamputálják nagyon el kell hanyagolni. Ha időben észreveszed a bajt és elmész orvoshoz akkor nem lehet ilyen probléma szerintem.
9/11 anonim válasza:
11:16os fasságokat beszél, rá ne hallgasson senki, mert ilyen nem létezik.
súlyos sérülés esetén amputálják, kb mint egy lábat, ha annyira megsérült h nemlehet visszavarni, vagy ha elfertőződött rajta vmi seb, h a bacik ne kerüljenek a vér áramba.
gomba miatt nem amputálnak péniszt. és a fertőzés sem olyan fertőzés, h nemi fertőzés, hanem mondjuk egy seb, ami elfertőződött.
10/11 anonim válasza:
van olyan - például USA-ban ahol ész nélkül mindenkit körülmetélnek, hogy annyira jól "sikerül" a metélés hogy a péniszt el kell távolítani.
egyébként meg gondolom sérülés, betegség, mondjuk kezd elhalni, péniszrák
no meg négereknél divat az ellenfél, rabszolga farkát levagdosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!