Mi lehet ez a kis dudor?
Figyelt kérdés
? A péniszem oldalán Nem a makkon Van egy Borsónál kicsit nagyobb pukli a bőr alatt . Olyan mint valami pattanás amit nem tudok kinyomni nem fály nem viszket elmozdítnató 1-1 cm-t de nem lehet eltolni - több hónap óta van ez így ---17éves vagyok szüleim tudta nélkül szeretném eltüntetni. Ha valakinek hasolnó volt azt is leírná? . Mit tegyek? Bárkinek hasonló?2012. dec. 4. 19:46
1/6 anonim 

válasza:

Szia, ez zsírcsomó, nem okoz panaszt, csupán esztétikailag nem lehet szép, egyes embereknek
Nekem a nyakamban van kettő ilyen
20/F
2/6 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyász kiszedi ? vagy kihez forduljak szerinted?
2012. dec. 4. 19:52
3/6 anonim 

válasza:

Bőrgyógyásznak megmutatod, felállít egy diagnózist, és feltesz egy javaslatot, hogy megakarsz-e válni tőle, vagy hagyni kéne békén
első voltam
4/6 anonim 

válasza:

Bocsi,ez a sebészetre tartozik. Én a bőrgyógyászatra mentem,aztán halvány gőze sem volt a dokinak mi is lehet.
Belőlem már többet távolítottak el.Ha úgy látod hogy
növekszik,akkor orvoshoz kell menni,mert ennek van egy tokja ,és azt is ki kell venni .Amig az bent van ,addig mindig ki is újul .
5/6 A kérdező kommentje:
Kisem tudom nyomni ... nemhogy még kiújjul ., és akkor az a lényeg hogy másszak el simán sebészetre vele vagy el kell vinni háziorvoshoz beutalóért?
Köszönöm a válaszotokat
2012. dec. 5. 17:38
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem kezdj a bőrgyogyósnál, max. elküld sebészetre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!