Mivel kell tisztában lennem ha intim testékszert szeretnék? (Férfiak)
Ezt a fajtát néztem ki magamnak, mivel tudomásom szerint nem feltétlenul halad át a piercing a pisicsatornán, tehát nem lenne olyan problémám, h ulve vizeljek, ahogy azt pár fórumon olvastam (meg is ijedtem :D)
Bár ekozben már ennek is utána olvastam -
és azt írják, h aktus kozben izgatja a no G-pontját, ami miatt gondolkozom rajta..
A kérdésem az lenne, h milyen veszélyekkel járna ez, tapasztalatokat olvasnék szívesen, és, h mivel tartsam karban, ápoljam, gyorsítsam és segítsem a gyógyulást ha már rávetemedtem? Esetleg a szexuális életemre mennyire lenne hatással? Mindenféle információt szeretnék tudni, elore is nagyon koszonom!
Mindenképpen tudni szeretném, h mire számítsak, meddig fogok szenvedni vele, mire teljesen begyógyul!
Szeretnék elore is megkérni mindenkit, hogy ne árassza el a válaszfalat mindenféle trágárkodással, tisztában vagyok vele, hogy ez sokak számára elkorcstelen és visszataszító, de én most infót és segítséget kérnék ezzel kapcsolatban, (esetleg ha valaki odaírja, h undorító, odabiggyeszthetne még annyit, h tud e róla valamit..) koszonom!
Pontozok mint az állat!
18/F
en ugy tudom, hogy nagyon veszelyes egy ilyen, es komoly hatassal lehet a makk erzekenysegere, tovabba mindamellett, hogy nagyon hosszadalmas a gyogyulasa, allandoan begyulladhat a legaprobb dologtol is az ekszer hollete miatt.
amugy szerintem veszelyes is lehet, bar meg nem volt ilyen kuki bennem, de mar hallottam olyat, hogy a lany kivetette a pasijaval, mert nagyon kellemetlen volt neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!