Mitől lehet ez?
Régebb óta fennállt ez a probléma, hogy önkielégítés után szúró, égtő fájdalom keletkezett a péniszemben, majd 15-20 perces nyögvenyelős vizelés után (pár percenkét pár ml-t pisiltem) elmúlt. Elmentem dokihoz, vizeletmintát csináltattak, adtak gyógyszert, amíg szedtem, jó volt. Azután megint nem. Akkor arra gyanakodtam, hogy azért, mert fitymaszűkületem van (mármint tudtam, h ez van, a fájdalom oka volt a kérdés). Szóval nem csináltam, amíg meg nem műtöttek, és be nem gyógyult a seb. DE ma megint ez volt a helyzet - bár nem fájt annyira, mint ezelőtt, és nem kellett a WC-n szórakoznom, hogy még egy kicsit pisilek, majd elmúlik, hanem kétszer kimentem, vizeltem, és elmúlt - és nem tudom mit tegyek. Közben csináltattam még egy vizsgálatot az urológusnak, mert sokszor járok WC-re, de aszerint minden rendben. Kedden megyek kontrollra. Az urológusnak mondjam, vagy valaki másik szakember kell?
Esetleg mindkettő?
15/F

Az hogy önkielégítés után nem megy a pisilés azonnal az teljesen normális, hiába érzed hogy kell. Viszont a fájdalom miatt mindenképp mond!
Az hogy gyakran jársz WC-re az attól is lehet mert érzékenyebb a hólyagod mint a szokásos. (Persze ezt nem tudhatom hogy neked ez áll e fenn, de nekem ez állt fenn azt mondta az orvos hogy tartsam vissza egy idő után beedződött a normálisra.) Másnak is "kell" pisilni csak nem érzi még annyitól, van olyan pl utazáskor h most menjen mindenki mert sokáig nem állunk meg, hiába nem kell ettől még sokszor jön.
Nyugodtan mond az urológusnak ő majd tudni fogja ha mást nem megfelelő orvost (andrológust) biztos tud vagy lehet hogy ő egyben andrológus is.

"Akkor arra gyanakodtam, hogy azért, mert fitymaszűkületem van... . Szóval nem csináltam, amíg meg nem műtöttek, és be nem gyógyult a seb."
Kérdéseim:
Mit nem csináltál?
Mit is csináltak a fitymaszűkületeddel, Kérdező? Milyen műtétről és milyen a seb, amiről írsz?
"Közben csináltattam még egy vizsgálatot..., de aszerint minden rendben."
Kérdésem:
Miféle vizsgálatot? És mi lett annak az eredménye?
MIelőtt műtöttek azt hittem, az egész a fitymaszűkület miatt van, és nem maszturbáltam a műtétig, ami körülmetélés volt, majd utána amíg be nem gyógyult a seb.
Volt vizeletvizsgálat is (kettő, egy normál meg egy "bakt"-os vagy micsoda, kis üvegben fehér porra kellett rápisilnem) meg spermavizsgálat is, de elvben minden rendben. CSakhogy idestova egy éve hogy műtöttek (28-án lesz az "évforduló") és nincs változás. Ősszel beteg voltam, egy hétig antibiotikumot szedtem, akkor egy hónapig nem volt baj, azt hittem, a gyógyszer ezen is segített, de visszajött a probléma. És néha, ha sok folyadékot iszok egyszerre, és sokat pisilek, ugyanúgy előjön a fájdalom, csak nem annyira erős, mint magömlés után, ha jelentkezik. MErt nem mindig van, hanem össze vissza.

Szia!
15 évesen minek csinálnak spermavizsgálatot?
Nekem pont ezek a tüneteim voltak 15 évesen, évekig. Igaz, nem mindig jött elő, csak hetente, esetleg havonta vagy kéthavonta. Én forró vizet locsoltam a makkomra, akkor kijött pár csepp vizelet, utána hamarabb elmúlt az inger.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!