Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Régebb óta fennállt ez a probléma, hogy önkielégítés után szúró, égtő fájdalom keletkezett a péniszemben, majd 15-20 perces nyögvenyelős vizelés után (pár percenkét pár ml-t pisiltem) elmúlt. Elmentem dokihoz, vizeletmintát csináltattak, adtak gyógyszert, amíg szedtem, jó volt. Azután megint nem. Akkor arra gyanakodtam, hogy azért, mert fitymaszűkületem van (mármint tudtam, h ez van, a fájdalom oka volt a kérdés). Szóval nem csináltam, amíg meg nem műtöttek, és be nem gyógyult a seb. DE ma megint ez volt a helyzet - bár nem fájt annyira, mint ezelőtt, és nem kellett a WC-n szórakoznom, hogy még egy kicsit pisilek, majd elmúlik, hanem kétszer kimentem, vizeltem, és elmúlt - és nem tudom mit tegyek. Közben csináltattam még egy vizsgálatot az urológusnak, mert sokszor járok WC-re, de aszerint minden rendben. Kedden megyek kontrollra. Az urológusnak mondjam, vagy valaki másik szakember kell?

Esetleg mindkettő?

15/F

2012. dec. 1. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Az hogy önkielégítés után nem megy a pisilés azonnal az teljesen normális, hiába érzed hogy kell. Viszont a fájdalom miatt mindenképp mond!

Az hogy gyakran jársz WC-re az attól is lehet mert érzékenyebb a hólyagod mint a szokásos. (Persze ezt nem tudhatom hogy neked ez áll e fenn, de nekem ez állt fenn azt mondta az orvos hogy tartsam vissza egy idő után beedződött a normálisra.) Másnak is "kell" pisilni csak nem érzi még annyitól, van olyan pl utazáskor h most menjen mindenki mert sokáig nem állunk meg, hiába nem kell ettől még sokszor jön.

Nyugodtan mond az urológusnak ő majd tudni fogja ha mást nem megfelelő orvost (andrológust) biztos tud vagy lehet hogy ő egyben andrológus is.

2012. dec. 1. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem mentél kontrolra?
2012. dec. 11. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem ez vesehomokra emlékeztet...
2012. dec. 16. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:

"Akkor arra gyanakodtam, hogy azért, mert fitymaszűkületem van... . Szóval nem csináltam, amíg meg nem műtöttek, és be nem gyógyult a seb."

Kérdéseim:

Mit nem csináltál?

Mit is csináltak a fitymaszűkületeddel, Kérdező? Milyen műtétről és milyen a seb, amiről írsz?

"Közben csináltattam még egy vizsgálatot..., de aszerint minden rendben."

Kérdésem:

Miféle vizsgálatot? És mi lett annak az eredménye?

2012. dec. 25. 00:50
 5/7 A kérdező kommentje:

MIelőtt műtöttek azt hittem, az egész a fitymaszűkület miatt van, és nem maszturbáltam a műtétig, ami körülmetélés volt, majd utána amíg be nem gyógyult a seb.

Volt vizeletvizsgálat is (kettő, egy normál meg egy "bakt"-os vagy micsoda, kis üvegben fehér porra kellett rápisilnem) meg spermavizsgálat is, de elvben minden rendben. CSakhogy idestova egy éve hogy műtöttek (28-án lesz az "évforduló") és nincs változás. Ősszel beteg voltam, egy hétig antibiotikumot szedtem, akkor egy hónapig nem volt baj, azt hittem, a gyógyszer ezen is segített, de visszajött a probléma. És néha, ha sok folyadékot iszok egyszerre, és sokat pisilek, ugyanúgy előjön a fájdalom, csak nem annyira erős, mint magömlés után, ha jelentkezik. MErt nem mindig van, hanem össze vissza.

2012. dec. 25. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

15 évesen minek csinálnak spermavizsgálatot?

Nekem pont ezek a tüneteim voltak 15 évesen, évekig. Igaz, nem mindig jött elő, csak hetente, esetleg havonta vagy kéthavonta. Én forró vizet locsoltam a makkomra, akkor kijött pár csepp vizelet, utána hamarabb elmúlt az inger.

2013. jan. 13. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen, egy ázsiai nőtől kaptam el vmit, az orvosok nemtudták mit tegyenek, szóval sima antibiotikumot kaptam, aztán feküdnöm kelett és jegelnem meg kamillás borogatnom, azóta több antioxidánst fogyasztok és minden rendben van.
2013. márc. 28. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!