Az arcszőrzet mikor kezdd el kinőni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem nő a szakállam, már minden osztálytársam borotválkozott már. Eddig csak a bajszom nőtt nekem, de az se nagyon. Ja és hozzájuk viszonyítva még kicsit pici vagyok (171cm 58 kg). Az lehet h még növök?2012. nov. 24. 18:43
1/6 anonim válasza:
Hétfőn 11 órakor.
Még nőhetsz, mondjuk nem is feltétlen vagy alacsony inkább sovány. 17 évesen nekem sem nagyon nőtt.
2/6 A kérdező kommentje:
A növést úgy is értettem, h súlyban is.
2012. nov. 24. 18:47
3/6 anonim válasza:
Akkor bőven fejlődésben vagy még .
Neked még mindened növésben van . :-)
Nem csak az évek számítanak .
4/6 anonim válasza:
Sajnos rögtön a borotválkozás után. :-( Tök fölösleges az egész.
5/6 anonim válasza:
16-17 évesen volt egy kis bajszom, azt kellett csak borotválnom. Kb 18 éves korom után már volt egy kis borosta az államtól lefelé, meg oldalt egy kevés.
18 évesen elég volt heti 1szer borotválkoznom, most 22 évesen 3 naponta kell.
Volt olyan osztálytársam akinek 20 évesen erősebb volt az arcszőrzete mint nekem 22 évesen.
Ez mindenkinél más. Egyik haverom 22 lesz és még mindig alig nő neki egy kis bajusz.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor még testileg is nő vki ha elkezd nőni az arcszőrzet?
2012. nov. 25. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!