Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 18 éves fiú vagyok! és problém...

18 éves fiú vagyok! és problémáim vannak a péniszem méreteivel! 14 cm és (4 cm vastag)! Már évek óta megállt a növekedése! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

szégyellem! Ezért még nem voltam lánnyal! és kapcsolatba sem merek menni ezért! Pedig már nem egy lánnyal járhattam volna! 80 kg-vagyok és elég nagy! Van rajtam egy pici felesleg de ez nem számít szerintem!

Mi lehet a bajom?

és még fejlődik e még?

Vagy későn érő vagyok?

Ui:nem vagyok szőrös alkat! Ha ez számít valamit!

2009. aug. 17. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
A 14 cm-es pénisz teljesen rendben van!
2009. aug. 17. 00:05
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Sztem ez pont jo!Nekem nem kene nagyobb.25-L
2009. aug. 17. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Teljesen átlagos méret, a barátomnak (19 éves) is ekkora van, és jól elvagyunk vele.:) Pont akkora, hogy még be tudja úgy tenni tövig, hogy nem fáj (mondjuk kutyába már fáj, ha tövig nyomja, de az a póz miatt van). És bőven örömet tud vele okozni, nekem nem kéne nagyobb.

19/L

2009. aug. 17. 00:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez normális méret.24/l
2009. aug. 17. 00:13
 5/9 anonim ***** válasza:
14? Tökéletes. :-) Ne aggódj! Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy-hogyan használod.
2009. aug. 17. 00:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nem gáz,a férjemé is ekkora! Maximálisan meg vagyok elégedve,pedig Ő is rosszul érezte magát ezért,de szerintem ez jó méret! :)
2009. aug. 17. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Az európai átlagméret 13 cm szóval még túl is teljesíted:)
2009. aug. 18. 02:02
 8/9 anonim válasza:
Helló, én vagyok itt az első, és egyetlen férfi író... Szerintem semmi baj a mérettel, a lányok úgysem lefele néznek!!!DE, nézd a jó oldalát... legalább te nem vagy abban a bajban mint páran, hogy nem tudják hova rakni, mert nem fér el!!!Ott kell elférnie ahova való!!!:D
2009. aug. 19. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez tök normális méret,nincs két egyforma.Nincs mit szégyelned,ha emiatt nem kellenél valakinek nem érdemel meg,nem erről szól a szerelem.A sok fiúk közti kamu meg film tehet ezekről a komplesszusokról.
2010. márc. 3. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!