Mitől jön ki a fitymaszűkület? Hogyan lehet kezelni? Milyen következményei lehetnek, ha nem fordulunk orvoshoz?
Figyelt kérdés
Páromnak fitymaszükülete van. Engem nem, zavar, de nem akar elmenni vele orvoshoz, félek, hogy nagyobb baja is lehet belőle, nem szeretné egyikünk sem, hogy metszés legyen a vége.2012. nov. 21. 20:29
11/13 anonim válasza:
Az hibázott és hibázik, aki azt gondolja, hogy körülmetélés kell. Minél többet meg kell tartani a fitymából, mert nem viccből van ott. A problémák fele nálam nem a műtét meg az utókezelés miatt, hanem eleve a KÖRÜLMETÉLÉS MIATT van. Ezt most ciki kimondani? Arc nélkül nem. Ahogy látom, másoknak se. Nem hiszem, hogy ne lehetett volna neked részleges vágással megoldani a dolgokat. De utóbb már mindegy nekem is és neked is :(
Azt azért jó, ha tudod, hogy van még jópár ember, aki ugyanúgy járt, mint én.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a páromnak magától elmúlt a problémája.
2013. jan. 14. 17:52
13/13 anonim válasza:
Tegnap egy lány orálisan elégitett ki. Fogazott meg elég durvan rangatta. És azóta a fitymám duzzadt vagyis nehezen tudom lehuzni a makkról. Ez fitymaszűkület? Vagy pár nap után elmúlik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!