Van a mellbimbóm mögött egy 1 centis daganat amit, ha megnyomok fáj. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja észrevettem hogy a mellbimbóm mögött egy kb 1 cm vagy picit kisebb csomó van, amit ha megnyomok fáj. Azthittem, hogy majd elmúllik, ezért nem is foglalkoztam vele. Minap észrevettem, hogy még mindig ott van. Hétfőn megyek orvoshoz, de nagyon ideges vagyok, hogy mi lehet az? Kérlek ha van valami ötletetek, írjátok meg. Köszönöm. Üdv:Árpi2009. aug. 16. 00:55
11/12 anonim válasza:
nekem is van ennek vmi köze van a veréshez mert ha ihen akkor viszza veszek a verésből.
12/12 anonim válasza:
olyan h a melledbe egy csomó van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!