Amelyik arcszesz nem 'csíp', az nem is jó?
Figyelt kérdés
Kb 1,5-2 éve borotválkozom, borotválkozás után amikor arcszeszt felviszem az arcomra, akkor mindig csípet, volt amikor kevésbé, volt amikor jobban. Sok fajtát használtam már, az adidastól kezdve a pár száz forintosig. Pár napja vettem egy olyan arcszeszt amilyet még nem használtam. Érdekes módon ez nem csípett, és nem égett tőle az arcom. Hogy lehet ez?2012. nov. 18. 19:56
1/3 anonim 

válasza:

Mert kevés benn a fertőtlenitő,illetve az alkohol .
Gyenge mint a harmat .Csak illatosítva van .
2/3 anonim 

válasza:

Talán már lejárt a szavatossága és önmagába lebomlottak benne a ható anyagok .
3/3 anonim 

válasza:

Azért nem csíp mert alacsony (vagy nincs is benne) az alkohol tartalma.
De ettől még jó. Nem csak az alkohol fertőtlenit millió olyan anyag van ami fertőtlenit és mégse csíp.
Sőt amelyik nem csíp még jobb is, mert ezek hidratálják a bőrt, míg az alkohol tartalmúak inkább szárítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!